Home » Forum » 6 puberteit 12 18 » Kind moet luier om naar school 14 jaar

Kind moet luier om naar school (14 jaar)

14 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
S
Kind moet luier om naar school (14 jaar)

Hallo, mijn kind heeft een erge blaasontsteking en dit kan volgens de huisarts tot 4 weken duren... Nu verliest hij daarom urine en zegt de huisarts dat we hem beter een luier om konden doen. De huisarts zei zelf tegen ons dat de tena pants het beste zijn.

Nu heeft hij binnenkort weer gym op school en kleden de jongens in 1 kleedkamer om en hij schaamt zich ervoor als andere jongens zijn luier zien wat ik wel snap. Zonder luier is geen optie want dan is zijn broek nat na de gymles...

Mijn zoon is 14 jaar en zit op voortgezet onderwijs.

Mvg

Jippox
niet meedoenmet gym?

Geef hem een briefje dat hij vanwege zijn blaasontsteking niet mee kan doen met gym. Dat lijkt me de meest eenvoudige oplossing.

zebra
net als jippox

zou ik ervoor kiezen om hem al die tijd niet mee te laten doen met gym. Inderdaad met briefje voor de docent.

Tijgeroog
Inderdaad niet meedoen

En dan kan hij eventueel ook een enkel- of knieblessure ofzo opvoeren. Dat lijkt me naar de klasgenoten makkelijker uitleggen dan blaasontsteking.

S
Dat zou kunnen

Dat zou inderdaad kunnen. Ik zal het er met hem over hebben maar ze hebben deze week voetbal en dat is zijn lieverlingssport en dat doen ze 1 week in het jaar volgens de planning.

Flanagan
Volgend jaar beter

Ik zou hem ook adviseren die week te laten schieten, volgend jaar beter.

Aan de andere kant. Als hij een tena draagt, is het goed mogelijk dat de klasgenoten dit ook bemerken. Dus niet alleen tijdens gymles. Vier weken is best lang om bang te zijn dat iemand het merkt. Als hij goede vrienden heeft, die hem steunen indien iemand hem wenst te pesten, is het misschien een idee om het toch in de klas uit te leggen. Als je laat zien niet bang te zijn om erover te vertellen, durven anderen je minder snel te treiteren. Daarom is het belangrijk dat de vrienden om hem heen staan.

Noem het dan geen luier maar absorptiemateriaal.

S
Daar zit wat in.

Daar zit inderdaad wel iets van waarheid in ja. Dat zou ik voorstellen aan mijn zoontje

M
S

Is dit werkelijk een serieuze vraag? Wat voor blaasontsteking die 4 weken duurt heeft je zoon? Heeft hij geen antibiotica gekregen want dan moet het echt veel eerder over zijn. Een blaasontsteking bij een 14-jarige jongen is sowieso een grote uitzondering. Die zou doorverwezen moeten worden naar de kinderarts om te kijken wat de oorzaak is.

K
ook

Ik vind het ook ongeloofwaardig klinken. Niet alleen een blaasontsteking die nog vier weken zal duren (en hoe lang speelt het al dat je natte broeken hebt maar niet naar de dokter gaat) maar ook dat er maar één keer per schooljaar gevoetbald wordt.
Je krijgt cijfers voor het vak gym, dat betekent dat je iets in ieder geval een paar keer doet.

Niki73
Zoontje?

14 jaar = "zoontje"?? (#7)

Lilian1
hmmmm

ik weet t niet

Probleempje 1997
Onderbroek

Doe een hele grote onderbroek er over aan zodat ze er wat minder van kunnen merken

Pooh bear
Oud

Dit bericht is uit 2016 ik neem aan dat de blaasontsteking over is.

Angela
Oplossing

Tijdelijk apart omkleden.