Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Puberteit Puberteit

Puberteit

Lees ook op
Vic

Vic

07-02-2012 om 19:55

Grappige puberuitspraken

Ik was van de week wat aan het filosoferen wat we zouden kunnen doen met het smartengeld dat dochter waarschijnlijk gaat krijgen i.v.m. het ongeval dat ze heeft gehad. Ik opperde om samen naar Londen of Parijs te gaan, waarop dochter me aan keek en mompelde: 'Tja, ik weet niet. Kan ik niet met een vriendin gaan?'. Ja, goed plan ik denk dat de moeder van die vriendin het ook een heel leuk idee vindt dat twee 12-jarigen samen naar Parijs gaan

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Tocht der tochten

Hier is 18 jarige blij met dit weer. Ze houd van schaatsen, maar is geen specialist. Met dit weer gaat ze graag schaatsen...gewoon op ijsbaan, beetje rondjes rijden. Niet eens op noren, nee op kunstschaatsen of op ijshockey. Maar ze kan het best 'goed' als ik anderen wel eens zie krabbelen.
Met alle berichten over de toch der tochten werd ze helemaal enthousaist. Dáár ging/gaat ze aan mee doen!
Ze zag het al helemaal voor zich en of ik dan haar van koek en zopie kon voorzien (hier volgens allemaal plannen wat die koek en zopie moet wezen). Op mijn gesputter dat dat zomaar niet kan en toch best ver is 200 km en je lid moet zijn, etc.etc...was haar eenvoudige antwoord : "Nou dan doe ik gewoon illigaal mee....zoals in de film de hel van 63."
Ze houd nauwgezet de ijsdikte momenteel bij. En heeft de noren van haar vader geprobeerd (geen succes) en oefent zodra ze kan op de ijsbaan en op plassen.....
Ach wel grappig zo'n enthousiasme...maar ik ben bang dat ze de tocht der tochten voor de t.v. gaat beleven in plaats van in het echt. Ze kan ook al niemand van vriendinnen enzo zo gek krijgen als haar....gut vreemd hé?
groeten albana

koentje

koentje

08-02-2012 om 10:02

Heh vic,

laat dat kind toch eens los☺

Grappige moederuitspraken

"\'Tja, ik weet niet. Kan ik niet met een vriendin gaan?\'. Ja, goed plan ik denk dat de moeder van die vriendin het ook een heel leuk idee vindt dat twee 12-jarigen samen naar Parijs gaan "
En nu zit je dochter jouw uitspraak als 'grappige uitspraak van een moeder' rond te whatsappen.
Ze wil niet met jou. Het is haar geld. Ze wil met een vriendin. Naar McDonalds desnoods of naar een kindervakantieding. Zij heeft het niet over Parijs of Londen, dat is jouw dingetje, toch?
Groet,
Miriam Lavell (kon als kind woest worden om dit soort grappige moederuitspraken.)

Tirza G.

Tirza G.

08-02-2012 om 17:12

En dan maar helemaal ot: koot en bie

Waren van de week op TV, met de hilarische moeder-met-zoon. Ik héb helemaal geen vriendin, ik heb alleen mijn moeder.........

Tirza

Vic

Vic

08-02-2012 om 17:25

Mijn reactie

Dat wat hierboven stond is wat ik dacht. Ik heb er eerlijk gezegd wel (hardop) om gelachen en gezegd dat ze daar nog wat te jong voor is. Vervolgens zei ze dat ik wel mee mocht (met haar en haar vriendin) maar dat ik me dan wel op de achtergrond moest houden Je voelt je echt gewenst dan, als moeder.

Polly Shearman

Polly Shearman

08-02-2012 om 19:38

Hier

moest de kat vorige week zijn poot laten amputeren,
ik kwam met hem terug van de dierenarts, zoon van bijna 13 vroeg: en hoe duur was dat nou mam.
Ik: het was 250 euro
hij: jeetje! en je hebt niet eens het pootje mee naar huis gekregen!!?!?!??

Vibreermodus

Mijn man had een massagemat gekocht en die wilde ik even uitproberen. Gaat de telefoon. Het was voor mij maar mijn zoon (11) neemt op en zegt "mijn moeder is nu in de vibreermodus".

En wie (fely)

Was er aan de telefoon??
groeten albana
(beetje nieuwschierig)

Ook koot en bie

Ik wilde koot en bie zien, maar jongste (13) bananasplit. We kijken een klein stukje. Jongste kijkt me grote ogen en met een gezicht vol afschuw zegt ze : "Keken jullie dat écht vroeger?" en dan vol verbazing...." En vonden jullie dat léuk?" En het was nog oprecht ook....dus diepe zucht...heb ik het maar opgenomen om later te kijken.
groeten albana

tonny

tonny

10-02-2012 om 10:00

Tja

dat had ik hier ook, en dochter is toch allang geen puber meer.

Ook

Oma bracht (jaren geleden) een video van Swiebertje mee. Samen gingen ze die kijken, na een tijdje zei jongste: "Oma, als jij het leuk vind mag je wel blijven kijken, maar ik ga wat anders doen !"

Sorry

Hoort dus niet in puberuitspraken, jongste was denk ik 7.........

Luna

Luna

13-02-2012 om 12:15

Niet zozeer grappig

We hebben de laatste tijd aardig wat te stellen met onze puberdochter. Laten we zeggen dat we vaak behoorlijk op eieren lopen. Wij (volwassenen om haar heen) doen het niet snel goed op dit moment.

Vorige week was ze 's morgens te laat voor de bus en dit keer kon ze er zelf niets aan doen. Toen heeft ze oma gebeld met de vraag of die haar wilde brengen (zit ver van huis op school). Lees ik later dat ze op twitter heeft gezet: wachten op superoma! Wat heerlijk kan het zijn om zoiets liefs te lezen!

Plien voor nu

Plien voor nu

14-02-2012 om 11:16

Bijna puber

van 11 staat zich te douchen terwijl ik kleuterbroer in bad stop.

Vervolgens staat 11-jarige zich zeer omslachtig af te drogen, lichamelijk nog een kind en niet van plan dat te laten veranderen (alsof hij daar iets aan kan doen, haha). Ik kijk om en zeg: joh hé, ik ben je moeder hoor, ik heb je vaker bloot gezien. Hij kijkt me peinzend aan, handdoek voor strategische plaats en zegt: het heet niet voor niks SCHAAMhaar hoor.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.