Home » Forum » Frightnight uitje met vrienden

FrightNight uitje met vrienden

7 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Spice
FrightNight uitje met vrienden

Ik zit met een vraag, mijn dochter van 15 wil met vrienden die ze online heeft leren kennen en 1 vriendin van school naar Walibi FrightNights. Wij zelf kunnen niet mee voor begeleiding of haar te brengen, ze wilt dan alleen gaan. ik zelf heb er heel veel moeite dat ze wilt gaan.Is het een goede beslissing van mij dat ze niet mag gaan? En vanaf welke leeftijd kan ze alleen gaan naar dat soort dingen? Alvast bedankt voor het meedenken

rode krullenbol
Mijn opinie

Het is inderdaad een goede beslissing van jou dat ze niet mag gaan. Het betreft tenslotte leeg vermaak en al wie daar geld voor neertelt is een dief van zijn portemonnee.

vlinder72
Pfff Rode Krullebol

Er zijn meer dan genoeg mensen die dol zijn op pretparken. Dat is dan geen leeg vermaak. Mij mag je altijd wakker maken voor een dagje Disneyland waar ook ter wereld. Smaken verschillen nou eenmaal.

Nu weer on topic. Mijn zoon gaat elk jaar een keer naar Walibi maar niet naar fright nights.

Veel te druk. En onder de 16 mag je toch niet in de spookhuizen. Van mij zou daarom een 15 jarige niet naar de fright nights mogen. Zonde om zo idioot lang op een attractie te moeten wachten en ondertussen toch niet in de echte fright night attracties te mogen omdat je nog te jong bent.

Over een paar jaar misschien.

Angela67
vervoer e.d.

ìnderdaad, als 16 jaar toegang geeft tot meer attracties zou ik daar zeker op wachten Daarbij heb ik wel eens gehoord/gelezen dat het qua bereikbaarheid niet makkelijk is. Als je haar al wilt laten gaan dan zou ik een waterdicht plan eisen . . . Jullie kunnen echt geen achtervang zijn begrijp ik, dus die achtervang moet dan van een ander komen bijvoorbeeld.
gr Angela

Spice
Dank jullie wel

Dank jullie wel voor jullie reactie dat doet me echt goed.

Jo Hanna
Halloween Toverland

Wij wonen in de buurt van Toverland. Dochter gaat al sinds klas 2 (nog net 13) met een hele meute leeftijdsgenoten naar het Halloween gebeuren. Samen met een vriendin zou ik haar ook hebben wel durven laten gaan. Ik heb geen idee of dat vergelijkbaar is met Walibi fright nights. Ik heb haar wel steeds gebracht en/of gehaald. Met OV is zo’n gedoe. Dat zou niet zomaar hebben gemogen.

Groet,
Jo Hanna

Watervrouw
Online vrienden

Ik zou ten eerste al moeite hebben met die online vrienden. Hoe goed kent ze hen? Hoeveel zijn het er? En wie zijn het? Hoe ver is het is en hoe komt ze terug?