Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op
Maartje Noorman

Maartje Noorman

06-12-2017 om 15:12

Gezinnen gezocht voor nieuw EO opvoedprogramma

[ Betaald bericht ]

De EO maakt in samenwerking met productiebedrijf Tuvalu een nieuw televisieprogramma over opvoeden. Hiervoor zoeken we leuke, gekke, normale, gezellige, eigenzinnige, chaotische, geordende, bijzondere, samengestelde, traditionele of eenouder gezinnen.

We zoeken gezinnen met kinderen in de leeftijd 0-15 die het leuk vinden om een tijdje gevolgd te worden in hun dagelijks leven. We willen heel graag op gezette tijden meekijken om te zien hoe er in het gezin met elkaar wordt omgegaan en hoe de opvoeding eruit ziet. Hoe gaat het bijvoorbeeld 's avonds aan tafel, wat voor regels gelden er bij jullie en hoe gaan jullie om met voeding?

We kijken zeker niet mee om te oordelen of met vingertjes te wijzen, maar vooral ter inspiratie en herkenning voor de kijkers.

Lijkt het je leuk om mee te doen of wil je meer weten? Neem dan contact op met de redactie via 020-7630063 (Maartje) of mail ons via [email protected].

Het contact is uiteraard geheel vrijblijvend! De opnames zullen in het eerste kwartaal van 2018 plaatsvinden en zullen ongeveer 5 halve dagen verdeeld over 1 of 2 weken beslaan.

Beertje

Beertje

23-12-2017 om 15:28

Leuk!

Ik heb interesse.

groeten Beertje.

Leuk, nu nog even mailen!

Hallo Beertje,
Ik ben van de redactie en zag dat je interesse hebt, wil je via [email protected] een berichtje met je gegevens sturen? Dan kunnen we met je in contact komen en verder praten. We kijken ernaar uit, dankjewel!

Hartelijke groet,
Maartje

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.