Algemeen Ouderschap Algemeen Ouderschap

Algemeen Ouderschap

Lees ook op
Kaaskopje

Kaaskopje

02-09-2018 om 20:02

Zomaar een lief liedje van een bekende vader (uit de oude doos)


https://youtu.be/digwn8_Dbv0

Oh

Kaaskopje wat mooi. Wat raakt dit me nu ik afgelopen weekend weer in n heftige discussie met mijn kinderen verzeild ben geraakt waarbij ze kwetsende opmerkingen maakten om kracht bij te zetten bij hun wens om mij nog minder te zien. Totdat ze wilde horen wat er echt gebeurt is, en wat ik allemaal gedaan had om erger te voorkomen en hun te beschermen. Hoe moeilijk was het om te vertellen zonder hun vader en oma zwart te maken. Wetende dat ik heel veel niet mocht vertellen omdat ze dat zouden zien als zwartmaken. En ook heel veel te traumatiserend is. Hoe graag ik ze wil vertellen dat ze gemanipuleerd worden, zeker nu ik weet dat dit komt door een persoonlijkheidsstoornis.
Maar hoe trots en blij ik ben met mijn kinderen! Wat zij bereikt hebben dwars door alle ellende heen.
En hoe blij ik ben dat ik ze eindelijk een heel klein stukje heb kunnen vertellen over wat er echt gebeurt is. Nu maar hopen dat er iets van blijft hangen. Want als dat is dan gaan ze nog een moeilijke tijd tegemoet. Een tijd waarin hun wereldbeeld werderom op de schop gaat.
Dank je voor dit nummer!

Kaaskopje

Kaaskopje

02-09-2018 om 21:48

Dorry

Ik hoopte dat dit liedje iets op zou roepen, maar dat het je zo zou raken, raakt mij op mijn beurt ook.

Je kinderen worden langzaam maar zeker volwassen, waardoor ze meer in staat zullen zijn om jou als mens te zien. Ik hoop dat ze met het beetje wat ze nu weten door gaan denken.

Emmawee

Emmawee

03-09-2018 om 00:59

Mooi liedje

Hij zong het voor een oppaskind, het kind van zijn manager, zo heb ik begrepen. Ergens is de tekst wat ongemakkelijk, juist omdat het niet over zijn eigen kind gaat.
Neemt niet weg dat het een warm en liefdevol liedje is.
Dorry, sterkte.

Kaaskopje

Kaaskopje

03-09-2018 om 20:31

Emmawee

Verhip, ik moet bekennen dat ik dacht dat het over een eigen kind ging. Ik zie nu ook wat er aan mijn kant fout ging 😅. Maar evengoed mooi dat dit meisje deze tekst heeft losgemaakt.

Pedo

https://www.brongersma.info/De_Pedo_Top-100

'Claire' staat 5 in de pedo top 100. Daar zou je nu geen hit meer mee krijgen.
Of uit sensatiezucht.

Het waren andere tijden.

https://agapeta.wordpress.com/2015/07/10/gilbert-osullivan-clair/

Die foto alleen al.

Nee, helaas niet zomaar een lief liedje.

En nee, Gilbert o Sullivan heeft verder nooit signalen gegeven een pedo te zijn. Maar zon liedje zou hij toch niet meer maken.

Emmawee

Emmawee

03-09-2018 om 22:03

AnneJ

Ja, pedofielen zullen zich zeker wel herkennen in dit liedje. Dat bedoelde ik met 'ongemakkelijk'. Toch hoor ik hier liefde. Een bijzondere band, dat wel. Uncle Ray lijkt zelf wat overrompeld door zijn liefde voor Clair.
En In die foto zie ik niks verkeerds trouwens. Jij wel?

Suggestief

https://pigtailsinpaint.org/2013/07/a-little-clair-ity-the-untainted-love-of-gilbert-osullivan-and-clair-mills/

Het is maar wat je er in wil zien en er zijn tegenwoordig veel meer dirty minds.

"And my God! O’Sullivan joyously fondles that same behind right on camera! Why hasn’t his head been served on a platter and delivered to Oprah yet?!"

Wilgenkatje

Wilgenkatje

03-09-2018 om 22:42

Toch triest

Dat zo'n lief liedje nu zo ongemakkelijk klinkt. Ach!! Mijn oude moeder zou verzuchten ' waarom in vredesnaam alles erotisch geduid moet worden tegenwoordig,'

Kaaskopje

Kaaskopje

04-09-2018 om 00:19

Gelukkig

Ben ik totaal niet op de hoogte van de pedo-top 100. Mijn hemel. Als we de pophistorie zouden gaan ontdoen van alles wat nu minder handig zou zijn, zou de platenkast er troosteloos uitzien.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.