Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

jessica 5

jessica 5

12-04-2012 om 00:17

Alles in een pakket

We hebben nu telefoon en internet(20 mb) van tele2 en t.v van Ziggo.
We willen eigenlijk naar alles in een met een hoger m.b, dit kan hier niet met tele2. Ook niet met upc die levert hier geen producten. Wie heeft er ervaringen met KPN of Ziggo?.
Vooral ben ik benieuwd naar de overstap. Heb al weer genoeg negatieve berichten gelezen dat je zonder telefoon of internet verbinding kan komen te zitten.
Is dat echt zo al die ellende?.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Nee hoor

Voorheen was alles in 1 van Ziggo niet echt betrouwbaar te noemen. Wij zijn daarom een paar jaar deels overgestapt op Telfort. Vanwege de wens voor een snellere verbinding toch maar weer overgesptapt naar alles in 1 van Ziggo. En alhoewel de snelheid van de verbinding niet altijd even hoog is valt het niet uit. Telefoon gaat ook goed.

jessica 5

jessica 5

13-04-2012 om 00:07

Picasso

Hoeveel m.b hebben jullie?.

Extra

Wij hebben alles in 1 extra, met 120 mbit downloadsnelheid. Op zich haalt ie dat meestal niet maar het komt aardig in de buurt.

Janeway

Janeway

13-04-2012 om 21:28

Ziggo

We hebben hier al jaren ziggo. En eigenlijk nooit problemen. We hebben alles in 1 plus download met 5Mb/s Dat is meestal hoger nl vaak 5,7 Mb/s. Je hebt dan een goede verbinding en 5 gig is binnen 15 min gedownload..
Tv gaat goed, en telefonie ook

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.