Home » Forum » Alles digitaal » Betalen jullie voor dropbox

betalen jullie voor Dropbox?

4 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Maro
betalen jullie voor Dropbox?

Mijn dropbox is vol en nu kan er alleen bij door een abonnement te nemen. Hoe hebben jullie dat opgelost?

bicyclette
Maro

"Hoe hebben jullie dat opgelost?"

Door te betalen:-)

Of zet een deel van je bestanden over naar Google Drive (net zo lang tot je daar ook teveel hebt voor een gratis account).

Sarah-Sarah
Tweede account

Of je maakt een tweede account met een ander mailadres.

Bosbes
Nee, anders

Dat heb ik anders aangepakt, dus ik betaal niet.
Ten eerste kreeg ik nog wat extra ruimte via anderen (ik weet niet precies meer hoe dat werkte).
Ten tweede ruim ik op: in principe wil ik op mijn dropbox documenten die ik graag overal in wil kunnen zien of aan wil kunnen werken.
Foto's en filmpjes zijn dat meestal niet, behalve tijdelijk als je bijvoorbeeld wat met mensen wil delen via dropbox. Ook andere grotere documenten heb ik meestal niet heel lang overal nodig.
Er is dus op mijn dropbox ook een mapje 'naar huiscomputer'. Eens in de zoveel tijd leeg ik die dus op mijn vaste computer. En die vaste computer back-up ik natuurlijk ook regelmatig.

Als je niet een of ander systeem zoals hierboven hebt, wat doe je dan over, pakweg, vijf jaar? Of over tien jaar? Ik denk dat je een eigen back-up nodig hebt en dropbox niet als back-up moet gebruiken. Anders is het een gebed zonder end.

Liefst natuurlijk twee back-ups: een thuis (schijf die aan je computer hangt bijvoorbeeld) en een die je elders bewaart (af en toe ruilen om ze beide up-to-date te houden).