Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Blog met wachtwoord

Wie heeft er ervaringen met een blog met wachtwoord?
Welke websites gebruiken jullie hiervoor?

We willen graag een reisblog maken echter zonder dat het op Google komt....

Graag jullie advies,

Vanniie

Waarbenjijnu

http://waarbenjij.nu/support/faq
"Ik wil niet vindbaar zijn op Google
Om ervoor te zorgen dat je niet meer opduikt in de zoekresultaten van Google, kun je jouw reisdagboek afschermen met een wachtwoord. Het duurt altijd eventjes voordat je niet meer vindbaar bent op Google. Wil jij geen wachtwoord op jouw reisdagboek? Dan kun je het beste overal in het reisdagboek je achternaam verwijderen, zodat je niet meer wordt gevonden door Google. (De reisdagboeknaam kunnen wij voor je wijzigen.)"

Lynn

Lynn

25-05-2014 om 21:14

Van Riksja

Wij reizen af en toe met Riksja Travel (bijv. Thailandonline.nl, maar ze hebben allerlei landen) en die hebben voor hun klanten ook een weblog Travelnotes:
http://travelnotes.riksjatravel.nl/

Volgens mij kan iedereen daar gebruik van maken. Is ook wel leuk, want diverse weblogs (van anderen) kan je lezen en alvast leuke ideeën mee opdoen.

Ik zet daar zelf wel altijd een wachtwoord op (wel een beetje onhandig: ik laat iedereen op dezelfde manier inloggen zoals ikzelf doe, dus in theorie kunnen ze ook dingen wijzigen), zodat niet de hele wereld kan meelezen. En ze kunnen hun e-mailadres opgeven, krijgen dan een melding als er weer een bericht geplaatst is.

Het is wel even puzzelen hoe het precies werkt, maar als je het eenmaal doorhebt, gaat het prima.

Tink

Tink

18-06-2014 om 08:57

Blogger

Ik heb ooit voor een cursus van mijn werk een blog moeten bijhouden, dat deden we met Blogger.com, volgens mij kon je die ook op onvindbaar instellen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.