Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Yaron

Yaron

21-12-2009 om 13:15

Bubble shooter voor ds

Ik zoek het spel Bubble Shooter voor de Nintendo Ds, wie weet of dit verkrijgbaar is of op welk verzamelspel het staat. Ook andere suggesties voor een dergelijk spelletje zijn welkom.

Inge M

Inge M

21-12-2009 om 13:43

Ik ken er één die erop lijkt

Puzzle Bobble Galaxy

Het is wel een aardig spel.

Linda99

Linda99

21-12-2009 om 22:02

Puzzel Bobble Galaxy lijkt er heel erg op. Heb hem vandaag uitgespeeld Was wel even wennen, maar ik kreeg de smaak dus te pakken.

Wat ik ook geweldig vind zijn de Jewel Master spellen. Ook al uitgespeeld

Nu ga ik me op de nieuwe Zelda storten.

Yaron

Yaron

22-12-2009 om 12:36

Bedankt en nog een vraag

Bedankt voor de tips, Puzzle Bobble Galaxy vond ik te langzaam, maar misschien is dat even wennen. Jewel Master bleek al op mijn kaartje te staan dus ook uitgeprobeerd, vond ik wel leuk. Maar is het nodig om het hele verhaal te lezen of kan ik gewoon doorklikken tot een nieuw spel? Het gaat mij er om dat ik even een kwartiertje lekker op de bank kan ontspannen met een spelletje, niet om een compleet spel uit te spelen en een heel verhaal erbij te lezen.

leuk bubble shooter

Bedankt voor het delen mooi spel. Vinden Mijn favoriete online bubble shooter game hier. Deze geweldige Bubbel shooter spel vol zit met een heleboel fantastische levels.

http://www.flashplay.nl/spelletjes/bubbel-shooter/

Spel spelen

Als u zoals online bubble games dus klik op onderstaande link en speel leuke spel.

http://www.spelletjes.la/

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.