Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Roosje77

Roosje77

06-12-2010 om 09:11

Ds loopt vast

Hoi, graag advies van de mensen die iets van een DS lite weten. We hebben zo'n nepkaartje met spelletjes erin zitten, maar zodra we de DS aandoen, loopt het beeld vast. Dus al in het opstartmenu, nog vóór je met de stylus moet tikken. De DS is zelf niet kapot, want met een ander kaartje doet hij het gewoon. Betekent dat het kaartje gewoon stuk is, of zijn er trucjes voor om hem weer aan de praat te krijgen?
Wie weet antwoord?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
SanneZ

SanneZ

06-12-2010 om 09:23

Firmware

Grote kans dat je het probleem kunt verhelpen als je de firmware van je kaartje een update geeft. Even googelen op de naam van het kaartje+firmware en dan vind je ongetwijfeld uitleg hoe je dat doet.

Roosje77

Roosje77

06-12-2010 om 11:23

Geprobeerd

Ik ben hiermee aan de slag gegaan. Inmiddels ook veel gelezen op internet, maar hij doet het nog steeds niet. Ik ben er wel achter gekomen dat het waarschijnlijk niet aan het sd-kaartje ligt, maar aan het r4 kaartje zelf. We hebben namelijk van alles 2 exemplaren, dus onderling kun je de sd-kaartjes wisselen in de r4 kaarten. Het sd kaartje doet het wel in een andere r4 kaart. Is dan de conclusie dat het r4 kaartje kapot is??? En zijn daar nog tips voor om schoon te maken bv?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.