Home » Forum » Ex stuurt fotos

Ex stuurt foto's

11 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Deirde
Ex stuurt foto's

Sinds december afgelopen jaar ben ik gescheiden van mijn man. Sindsdien ontvang ik per post foto's van mijn Facebookpagina waarop te zien is dat ik lid ben van een groep voor vrouwen die slachtoffer zijn van een narcist. Hij heeft ook een foto gestuurd van dat ik onder een Facebookfoto heb geschreven dat ik inmiddels gescheiden ben. Iedere keer als ik hem erop aanspreek ontkent hij dit. Ook onze dochter van 19 heeft er last van dat er steeds post komt zonder genoteerde afzender en waar dan in de enveloppe foto's van mijn Facebookpagina in zitten. Hoe stop ik dit gedrag van mijn ex?

Lente
Als de foto’s inderdaad van jouw pagina zijn,

Dan zou ik je facebook pagina’s leeghalen en je account verwijderen.
Dit lijkt me geen onderwerp om via facebook uit te dragen.

Jasmijn
of blokkeren?

Of je ex en iedereen die met ex omgaat blokkeren van je pagina, en je pagina alleen openzetten voor je eigen vrienden. En die enveloppen meteen in de prullenbak gooien en er niet meer op reageren naar je ex. (want dat is zijn bedoeling natuurlijk) maar de tip van Lente is ook wel goed, niet te veel negativiteit delen op je pagina, mocht je echt iets kwijt moeten dan kan je dat beter in het echt doen tegen je vrienden/vriendinnen.

Dees
Je ex te kijk

Dus je zet via Facebook je ex te kijk en bent nu geschrokken dat hij daarachter is gekomen?

Axel
Inderdaad

Stoppen met Facebook en onder je eigen naam dingen het web op gooien. Mensen die jou kennen weten over wie het gaat, dus dat is dan weer niet zo fijn voor je ex.

bicyclette
privacy instellingen veranderen

Dit lijkt mij inderdaad simpel op te lossen. Pas je privacy instellingen aan, zodat niet-vrienden niets kunnen zien.

Mari
wacht even iedereen

Er zijn hele echt hele goede groepen voor slachtoffers van narcisme. Waarom mag ts daar niet posten?
Maar... die groepen zijn meestal besloten. Het gaat toch niet over iets wat je op je openbare tijdlijn zet? Dan ben ik het met bovenstaande sprekers eens.
Als het foto's zijn van een besloten groep is hij of lid geworden van die groep (dan zou ik die groep verlaten, er zijn genoeg andere) of hij kan inloggen op jouw account. In dat geval zou ik mijn wachtwoord veranderen.

bicyclette
Mari

Ik lees het heel anders.

Zoals ik het lees, is op de FB-pagina van TS zichtbaar dat ze in die groep zit. Dat kun je met je privacy instellingen aanpassen zodat niet-vrienden dat niet kunnen zien.

Ik haal uit de posting niet dat hij kan meelezen in die groep.

Mom1977@
Voorzichtiger zijn

Mijn ex leek ook steeds te weten wat ik in besloten Facebook groepen deelde.
Ik heb alles verwijderd en een nieuw onherkenbaar goed beveiligd account aangemaakt
Als ik al iets post op een forum of wat dan ook dan laat ik herkenbare feiten weg. Zoon ipv dochter. 2 kindjes ipv 1. Dat soort dingen. Vervelend..maar helaas in sommige gevallen noodzakelijk.

Angela
Oorzaak - gevolg

Je ex mag dit doen. Jouw Facebookpagina is openbaar, iedereen kan zien dat jij bij die groep zit. Jij neemt zelf niet de moeite om het af te schermen.

Je moet blij zijn dat je ex geen aangifte bij het OM heeft gedaan, want voor wat jij doet kan je vervolgd worden wegens smaad/laster.

Bloem
Soms is de oplossing zo makkelijk...

Ophouden met dit soort (subtiele) informatie over je ex op Facebook zetten.

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.