Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Face-off

Face-off

26-02-2010 om 11:02

Hoe kom ik van facebook af?

Een paar jaar geleden heb ik een account in Facebook gemaakt. Maar ik wil ervan af! In een onbezonnen bui heb ik een hele rare foto van mijzelf erop geplaatst en als je op mijn naam zoekt, is dat het eerste dat je ziet! Als ik mijn account deactiveer, blijf ik toch geregistreerd als facebooker. Hoe kom ik er nou helemaal vanaf? Het lukt niet met suicide-machine, daar heeft Facebook zich op slinkse wijze vanaf weten te maken...
Verder bleek ik nog een facebookaccount te hebben, maar daar weet ik niet meer van op welk emailadres ik die ingeschreven heb. Ik kom daar dus helemaal niet meer op en die wil ik ook weg hebben. Hoe kom ik in hemelsnaam van deze accounts af!
Wie weet raad?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Linda99

Linda99

26-02-2010 om 11:22

Foto

Die foto kun je er in elk geval van af halen. Hoe je verder van je account af komt weet ik ook niet. Heb dus ook zo'n leeg account zonder foto......

reina

reina

26-02-2010 om 19:35

Face-off

Ik begrijp dat het niet werkt als je bij account 'afmelden'aanklikt? Dan zou ik het ook niet weten. Ik zou idd je foto weghalen ( of vervangen door eentje die je wel leuk vindt ).

Face-Off

Face-Off

27-02-2010 om 20:49

Inderdaad

Afmelden werkt inderdaad niet. Je krijgt dan geen mails meer en zo, maar je bent nog wel in het systeem. En googlebaar. Foto heb ik gedelete en vervangen, alleen..... die oude foto zit dus ook nog steeds in Facebooks systeem en dus zie je die ook gewoon als je mij googled,terwijl je hem niet meer op facebook ziet in mijn account grrrr. Google is helemaal niet mijn vriend! (in foto dan..) Ik vrees dat ik er voor eeuwig aan vastzit, kan haast niet toch, het moet toch mogelijk zijn om ervan af te komen???

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.