Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Ineens ontzettend veel spam

Ik krijg de afgelopen dagen ontzettend veel spam-mailtjes in mijn inbox. Meerderen per dag. Terwijl ik dat emailadres nauwelijks meer gebruik, maar juist (om spam te vermijden) een hotmailadres gebruik.
Weet iemand hoe dit dan evengoed kan? En wat ik er tegen kan doen (Uiteraard verwijder ik de mails direct, zonder te klikken op bv. links in de mails)

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Aatje77

Aatje77

22-11-2011 om 12:39

Ik ook!

Ik weet ook niet hoe het kan maar ik krijg de laatste dagen ook heel veel spam op mijn yahoo mail. Het zijn allemaal engelstalige mails (de titels in ieder geval) en ik verwijder ze meteen ongeopend.

Ik heb volgens mij nergens mijn mail adres ingevuld waar ik die spam van kan verwachten. ik ben daar juist heel alert op.

Ik kreeg eerder zeer zelden zo'n mailtjes, hooguit zo'n 5 a 6 keer per jaar.

(Janneke67)

(Janneke67)

22-11-2011 om 14:09

Ik ook

Ik ben werkzoekende en ik sta dus overal ingeschreven op diverse sites en krijg sinds een paar weken nu dus op mijn hotmailadres (dat ik daarvoor gebruik) diverse aanbiedingen...
Of ik de bijlage wil openen en de gegevens wil aanvullen, yeah right!

Dat doe ik dus niet...ik verwijder alles direct...het zijn ook vaak brieven die vertaald zijn met een automatisch vertaalprogramma, want je leest zoveel fouten in de zinsopbouw dat je direct achterdochtig wordt.

Ik ook

met name voor online casino's en mailtjes met zogenaamde bestellingen, moet je even op het linkje klikken voor een overzicht van je bestelling, suuuure.
Het zijn er echt heel veel op het moment, meestal kan ik het redelijk negeren, maar nu viel het me gewoon op hoeveel spam er binnenkwam.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.