Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Fatima

Fatima

30-04-2010 om 16:28

Netwerkkabel

Wij gaan binnenkort een weekendje naar een landalpark waar internet is. Op de site staat: Wilt u even uw e-mail checken of lekker surfen op het internet? Via het Landal Infonet kunt u gratis internetten! Neem dus uw eigen laptop mee en vergeet uw netwerkkabel niet (netwerkkabels zijn ook te koop op het park).

Ik wil thuis de kabel al kopen, is dat dat zo een kabel: http://www.allekabels.nl/display.php?cat=191&gclid=CIP15dLQrqECFU6Z2AodplVnAA

Nu heb ik draadloos internet. Dan plug ik die kabel in maar dan moet je toch nog ergens inloggen ofzo?

Is er iemand die in een Landalhuisje is geweest en weet hoe dit moet?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Kabel

Dat is idd de goede kabel (ben er zelf niet geweest maar dat is normaal internet kabel). Zie ook hier: http://www.landal.nl/internet want op veel parken kun je draadloos internetten.

Fatima

Fatima

04-05-2010 om 17:47

Bedankt maar

Bedankt myar, maar hoe gaat het inloggen? Hier thuis kan ik dat niet testen omdat ik draadloos internet heb. Krijg je een inlogcode ofzo of is het gewoon inpluggen in je laptop en je gaat automatisch online?

Ik zit ermee omdat we dus internet nodig hebben en pas laat op de dag aankomen en ik weet niet of je dan nog met problemen kan aankomen bij zo'n park op de avond.

Sarcas

Sarcas

04-05-2010 om 18:49

Suggestie

Idiote suggestie misschien, maar bel ze...

S.

Opbellen

is inderdaad net zo handig. Ik gok plug and play. Als je al in moet loggen mag je toch minimaal een briefje uitleg verwachten bij binnenkomst. Je zou wel van te voren kunnen testen of jullie laptop probleemloos bekabeld wil internetten. Soms staat dat nl. uitgeschakeld.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.