Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Tango

Tango

19-01-2013 om 13:53

Nieuwe wii-vraag

Inmiddels hebben we een Wii aangeschaft, tweedehands via een winkeltje dat tweedehands computers e.d. verkoopt. Hij zou dus moeten werken. We zijn begonnen met aansluiten maar nu lopen we tegen het volgende probleem aan. De afstandbediening lijkt geen contact te maken met de sensor. Er komt namelijk geen pijltje in beeld. Wie weet hoe we dit probleem kunnen oplossen? We hebben al van alles geprobeerd: sensor boven of onder tv, verder en dichterbij staan etc. En diverse handleidingen geraadpleegd die ons tot nu toe ook niet verder helpen. Iemand nog een suggestie????

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Nicky Lohs

Nicky Lohs

19-01-2013 om 14:10

Verbinden

Heb je de afstandsbediening al verbonden aan de Wii? Zowel op de Wii zelf als op de afstandsbediening zit daar een knopje voor. Je moet ze allebei indrukken, dan maken ze verbinding met elkaar. Je kunt controleren of dat is gelukt doordat er op de afstandsbediening 1 van de 4 lampjes onderaan brandt.

Op de Wii zit dat knopje verborgen achter een klepje aan de voorkant, het is rood en er staat sync op. Op de afstandsbediening zit ook zo'n rood knopje in het batterijvakje.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Tango

Tango

19-01-2013 om 21:03

Gelukt

Inmiddels is het gelukt. Niet door bovenstaande tip maar de sensor bleek niet goed te zijn. In de winkel waar we de Wii gekocht hadden hebben ze het apparaat getest en toen bleek dit het geval. Gelukkig hadden ze nog een andere sensor en is Tangodochter inmiddels dolgelukkig met haar Wii, aangeschaft van haar eigen geld.
Dit draadje kan dus wel weer weg!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.