Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Vic

Vic

21-01-2013 om 11:43

Outlook vraag (help)

In Outlook staan de instellingen (schijnbaar) zo dat de prullenbak direct geleegd wordt als je een bericht verwijderd. Dat is helemaal niet handig aangezien ik nogal eens te enthousiast klik en nu dus een bericht heb verwijderd dat ik moest bewaren! Het lukt me niet om de instellingen te wijzigen. Hoe moet ik dat doen?

krin

krin

21-01-2013 om 21:33

Extra

Menu Extra - Opties - Overige, daar staat de optie.
Bij mijn versie in elk geval.

lennest

lennest

21-01-2013 om 22:38

Versie 2010 en hoger

Volgens de helpfunctie van Outlook 2010: De map Verwijderde items automatisch leegmaken
1.Klik op het tabblad Bestand.
2.Klik op Opties.
3.Schakel op het tabblad Geavanceerd onder Outlook starten en afsluiten het selectievakje Map Verwijderde items leegmaken bij afsluiten in.
4.Als u een melding wilt krijgen voordat de map Verwijderde items automatisch wordt leeggemaakt, schakelt u op het tabblad Geavanceerd onder Overig het selectievakje Voor permanent verwijderen eerst waarschuwen in.
Wil je de map dus niet leegmaken bij afsluiten, dan moet je het vinkje dus uitschakelen.

Vic

Vic

22-01-2013 om 19:57

Hmmm

Volgens mij had ik de optie van Lennest al geprobeerd, maar ik zal zo nog eens kijken. Hij leegt de prullenbak echter niet bij afsluiten maar direct. Ik druk op verwijder, kijk in de prullenbak en die is dan leeg. Het bericht verdwijnt zonder waarschuwing o.i.d. en is nergens meer terug te halen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.