Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Tablet ivm dyslexie

Mijn dochter heeft dyslexie en gaat Sprint gebruiken. Dat wordt door school op haar laptop geinstalleerd. Tot op heden gebruikt ze de laptop alleen thuis maar lijkt ivm vreemde talen dyslexiesoftware nu echt een must.

Dochter zit eerst klas middelbaar onderwijs.

Toen wij de laptop aanschaften waren de tablets/Ipads nog in opmars, en eigenlijk niet in beeld als optie ipv een laptop.

Ik ben benieuwd of een tablet of Ipad geschikt is hiervoor. Het zou nl. een hoop gesjouw schelen en lijkt me veel handiger voor op school. Ik zie wel dat sommige sites die daarin gespecialiseerd zijn dit aanprijzen, maar ik zou graag wat geluiden van gebruikers horen.

Want een tablet is geen pc, dat draait op Android, hoeveel anders is dat, kun je dat dan wel net als een laptop gebruiken? Kan er ook een tekstverwerkingsprogramma op?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

12-01-2012 om 00:35

Kan nog niet

Je hebt geen dvd-drive of USB-poort om het programma te installeren. Verder draait het nog alleen onder Windows.
Rosa van der Zanden

Moppeke

Moppeke

12-01-2012 om 11:43 Topicstarter

Dank!

Dat is nuttige info Rosa, dank je. Ik lees op internet dat er wel een basisschool in NL is die ermee werkt. Maar die zal dan inderdaad niet de software erop hebben. Die werkt inderdaad met bepaalde apps. Ik snap het nu beter, dank je.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.