Home » Forum » Alles digitaal » Uitnodigingen maken

Uitnodigingen maken

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Tango
Uitnodigingen maken

Weet iemand een leuke en makkelijke site waar je zelf uitnodigingen kunt maken voor een partijtje en dan uit kunt printen? Ik heb al wel wat rondgekeken maar kan eigenlijk niets vinden dat werkt. Iemand een suggestie?

Moppeke
Sjabloon van microsoft?

Kijk eens op http://office.microsoft.com/nl-nl/templates/

Daar vind je voor allerlei doeleinden sjablonen. Misschien zit er iets voor je bij?

Annet
Ik heb nog wel een word-doc

Ik heb vaak zelf uitnodigingen geprint, meestal op 1/3 A4. Maar andere varianten heb ik ook nog wel, bijvoorbeeld een kaart die openklapt.
Als je weet wat je wil, kan ik het juiste sjabloon vinden. Heb je een mailadres?

kaatje1972
Ipad?

Heb je toevallig een ipad? Ik heb zelf van de week leuke (althans ik vind ze leuk) uitnodigingen gemaakt voor mijn dochter. Gewoon een leuke foto genomen en die wat opgeleukt met plaatjes en teksten met een fotobewerkingsapp. Misschien een idee?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Merel
Ja tango!

Je kan gaan naar www.picmonkey.com. Je hoeft niets te downloaden van dat programma. Je upload een foto, je kan er vervolgens vanalles mee doen. Feestmustjes op iemands hoofd zetten, tekst in beeld, bloemetjes, hartjes enz enz. Ik denk dat 75% van de mogelijkheden gratis is, echt heel veel leuke dingen, en de nog specialere dingen (daar staat een kroontje bij, dat is alleen voor leden) maar zonder lidmaatschap kan je echt ontzettend veel. Als je klaar bent sla je de foto op zijn grootst op, op je computer en je print hem uit op stevig fotopapier. (bij action en blokker verkopen ze goedkoop fotopapier, glanzend en stevig ) aan de achterkant kan je dan de verzendgegevens schrijven, of je doet 'm in een envelop.

Onderwerp gesloten