Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Peetje

Peetje

31-08-2010 om 14:34

Van die "pop-up"dingen in msn

Hallo,

Sinds tijden gebruik ik de MSN (live Messenger) om met mensen te chatten.
Maar sinds een aantal maanden veranderen woorden soms in een soort pop-up ballen met een gezichtje... dus in plaats van gewoon "yes" staat er dan een grijze bal met ogen, een grijns en pootjes en zo geldt dat voor meer woorden. En in sommige gesprekken is het zó ongepast om zo'n blije grobbebol te hebben....

Heeft iemand een idee hoe je dit verandert? Dus dat er gewoon woorden staan ipv die irritante dans-ballen? Ik heb al gegoogled maar ik kom er niet uit.

Alvast heel erg bedankt,
Peetje-digi-beetje

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Peetje

Peetje

01-09-2010 om 09:46

Bedankt!

Hoi Pandia,

Bedankt voor je uitleg. En nee, ik ben de enige die msn gebruikt op deze computer. Volgens mij zijn ze (die grobbebollen) ooit erin geslopen bij een update, maar daar kan ik me in vergissen.

In ieder geval is het gelukt, dankzij jouw uitleg. er was één dingetje anders (en voor het geval iemand anders meeleest die dit ook heeft, de uitleg. Ik kon ze niet verwijderen (de remove-knop was niet bruikbaar), maar met de del-knop lukte het ook.

Helemaal fijn dat het nu -eindelijk- gelukt is, kan ik weer serieuze gesprekken hebben, zonder dat er zo'n dansende bollie-bol de aard van het gesprek verstoort!

groeten,
Peetje-iets-minder-digi-beetje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.