Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Pelle

Pelle

04-11-2008 om 11:23

Vraagje over de wii controllers

Kan iemand mij uitleggen wat het verschil is tussen een nunchuck en een remote controller (behalve dat die laatste ruim twee keer zo duur is)?

Kun je een spel voor twee spelen met een nunchuck EN een remote of moet je twee dezelfde controllers hebben? Is de één lastiger dan de ander? Is de één voor bepaalde spellen?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Nunchuck

die is voor erbij. Die sluit je aan op de (langwerpige) controler als je een spel doet waar je met 2 handen kunt spelen.
Zoals bijvoorbeeld bij het boksen van Wii sport.
Een nunchuck is dus een extraatje

Linda99

Linda99

04-11-2008 om 23:12

Idd

Ook bij basketbal heb je een extra apparaat, de nunchuck, nodig. Je loopt dan met de ene controller en je gooit met de andere. best geinig omdat je best goed moet opletten )

Jvo

Jvo

05-11-2008 om 07:19

Verschil

De Wiimote is dat langwerpige ding, en dat is de hoofdcontroller. De Nunchuck klik je daar weer in. Zonder Wiimote doet de Nunchuck het dus niet.

Er zijn (zviw) geen spellen waar je twee Wiimotes voor nodig heb, behalve natuurlijk als je met meer tegelijk wil spelen.

Sommige games kan je af met een Wiimote, voor andere spellen heb je echt een Nunchuck nodig. Het hangt dus af van de games die je bij de Wii hebt welke controllers je moet aanschaffen.

Jvo

Suzanne

Suzanne

05-11-2008 om 10:32

Yep pelle

Je hebt inderdaad 2 wiimotes nodig en 2 nunchucks. Die nunchucks worden bij ons trouwens nauwelijks gebruikt, soms vraagt een spel er om maar kun je het ook spelen zonder nunchuck. Maar wil je het helemaal compleet hebben, is het idd 2 wiimotes en 2 nunchucks.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.