Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Rosa van der Zanden

Rosa van der Zanden

10-10-2012 om 23:12

Vraagje over prepaid

Kind heeft een simlockvrije smartphone maar nog geen simkaart. Is het mogelijk om met een willekeurige simkaart zowel te bellen als te internetten en wat is een prettige provider?
Het budget is max 15 euro per maand; thuis, op school en bij vrienden is er al wifi. Hij zal voornamelijk internetten en hooguit af en toe sms-en of bellen naar mij of vader.

Rosa van der Zanden, in het bezit van een dumbphone.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
lennest

lennest

11-10-2012 om 22:05

Waarom dan geen simpel abo?

Van bijv. Simpel? Je kimt een belplafond instellen vanaf 10 euro, bellen kost je 2,5 cent per minuut. Er is geen enkele prepaid aanbieder die zo'n tarief ook heeft. Zelfde geld, twee tot drie keer zo veel bellen, sms'en en internet zit er ook bij. En door dat belplafond kom je nooit voor vervelende verassingen te staan. Gezien het budget van 15 euro zou ik voor een abonnement gaan.

Prakje

Prakje

12-10-2012 om 07:02

Hollandsnieuwe

Heeft een abo waarmee je kunt bellen en internetten voor ca. 10 euro per maand. Op=op, dus nooit verrassingen hier hebben man en zoon een abo en zijn heel tevreden.

Kim Groothof

Kim Groothof

12-10-2012 om 10:15

Gsm topdeal

We zijn hier allemaal voorzien van een abo, wat een verademing. Ook de puberzoons, levert geen problemen op, ze blijven binnen hun budget. We hebben hele goede ervaringen met gsmtopdeal.nl Daar kun je een abo voor 14,95 in de maand afsluiten, daarvoor krijg je een toestel, 75 belminuten, 75 sms'jes, 200 mb internet. Meeste internetten doen ze hier thuis via de wifi.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.