Alles Digitaal Alles Digitaal

Alles Digitaal

Tango

Tango

01-03-2013 om 10:54

Wii controllers

Even een zoveelste Wii-vraag hoor. We hebben pas een tweedehands Wii aangeschaft, tenminste mijn dochter heeft dit gedaan, ik was er niet zo voor, want ik vind alles van Wii vreselijk duur. Nu is ze bijna jarig en wil een Wii-spel en een tweede controller. Maar ik zie dat zo'n ding dus 20 euro kost en het beschermhoesje erbij ook nog eens 20. Ongelooflijk! Nu vertelde dochter dat er ook imitatie-controllers zijn, maar waar koop ik die? W.s. zijn die goedkoper en volgens haar zijn ze net zo goed. Ik ga ook nog wel op Marktplaats zoeken, maar wie weet winkels met betaalbare Wii-artikelen?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Opladers

Ik weet niet direct B-merken voor controllers, maar houd er ook rekening mee dat die dingen batterijen vreten. Van het merk Bigben zijn er opladers waar je ze per twee op kan leggen. Scheelt een hoop gedoe met batterijen!

P

P

01-03-2013 om 15:32

Mamamic

Daarom gebruiken wij natuurlijk gewoon oplaadbare batterijen!

Bij dealextreme kun je imitatie controllers kopen. Weet niet of het legaal is. Je moet wel geduld hebben, want het bedrijf zit in china

Opladers

Idd een oplader kopen, want die controllers vreten stroom. Wij hadden er eentje van Big Ben maar teruggestuurd want de controller laadde niet op. Maar misschien pech. Nu hebben we er eentje van Duracel.

Maarre, heb je geen handige vriend die spelletjes op een HD kan zetten. Ik vind € 40 voor een spel ook te gek en soms vallen ze enorm tegen.

Oplaadbare batterijen (ot)

Ja joh, oplaadbare batterijen hebben wij ook. Zitten in balance board en in het skylanders ding. En nog in andere stuff ook trouwens. Bij de controllers moet je veel vaker de batterijen wisselen en dan moet ook het beschermhoesje eraf. Bovendien vind ik dat je bij intensief gebruik heel goed kan merken dat het opladen steeds langer duurt en daar merk ik met die wii oplader niks van.

Tango

Tango

02-03-2013 om 22:50

Opladers

Zag ik inderdaad ook. Ik vond dat al raar, want in zo'n controller gaan toch batterijen? Maar opladen kan dus ook?! en je hebt dan dus geen batterijen nodig? Is misschien wel handig.
En spelletjes op HD? Hoe werkt dat? Ik heb wel navraag gedaan bij een vriend van ons hoeveel ombouwen van de Wii gaat kosten zodat er gekopieerde spelletjes op gespeeld kunnen worden. Heb nog geen antwoord, maar heb het idee dat dochter dit ook weer te duur gaat vinden. Ze weet overigens precies welk spel ze wil hebben en dat wil ik dan ook wel kopen. Ik zit dus meer met die extreem dure controllers + hoesje. Niemand verder een idee waar je een imitatie koopt?

Hd (ot)

Je moet een externe hard disk kopen, kost ca 60-80 euro. Voor de rest kost het niets, alleen moet je iemand kennen die het voor je wil doen. Je kan het ook zelf hoor, er staan genoeg handleidingen op internet. Een spel is al snel 40 euro dus dat heb je er zo uit...

dc

dc

04-03-2013 om 07:29

Gamestation

Wij hebben het hier in engeland in een gamestation gekocht. 5 pond per controller, en nu hebben we er 4. Je hebt wel 1 echte nodig nummer 1 met sommige spelletjes. Kijk dus gewoon eens bij een winkel die gespecialiseerd is in computerspelletjes.

Ik vervang hier gewoon de batterijen, en dat vind ik prima gaan. Zo vaak hoeven ze nou ook niet vervangen te worden.

Bij de action

Bij de action hebben wij een oplaadstation gekocht, al wel 2 jaar terug en ze liggen er nog steeds, tenminste hier wel.
Ook een sportpakket en ballancebord hebben we daar vandaan.
Kost amper wat. Ik dacht dat het oplaadstation toen 15 euro kostte. En die laad de batterijen in de controllers op terwijl ze er in zitten. Dus na gebruik erop en volgende keer zijn ze weer vol.
Batterijen los kopen en de hele tijd vervangen zou duurder geweest zijn.
groeten albana

dc

dc

05-03-2013 om 20:41

Batterijen vervangen

Wij hebben natuurlijk wel oplaadbare batterijen met een gewone oplader. Daar heb je geen oplaadstation voor nodig.

Daar moet je ook mee oppassen, want sommige modellen goedkope controllers passen niet eens op een oplaadstation.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.