Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Echtscheiding en erna Echtscheiding en erna

Echtscheiding en erna

effe onherkenbaar

effe onherkenbaar

28-07-2011 om 16:55

Advocaat gezocht [regio Leiden]

Hoe kom ik aan een goede, niet zo dure advocaat, ben me al aan het orienteren,maar er is zoveel keus, ik heb ooit eens een advocaat nodig gehad ivm een juridisch grapje, dacht een goede te hebben, en die heeft dus helemaal niets gedaan, ikke bellen, en hij maar zeggen, tja, duurt wel lang, dus ik ben een beetje huiverig geworden, is er iemand hier die mij een goede advocaat kan aanbevelen in de regio van Leiden? de echtscheidingsaanvraag komt van mij alleen,dus geen mediation ofzoiets, want ik vrees dat het een lijdensweg gaat worden en samen komen we er echt niet meer uit.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
ook anoniem

ook anoniem

29-07-2011 om 08:50

Advocaat

hallo,
ik kan je niet een advocaat aanbevelen in regio leiden. waar ik zelf naar heb gekeken bij advocaat is een advocaat die gespecialiseerd is in familierecht en die ook mediator is. niet dat ik mediation zag zitten, maar er op deze wijze door mijn advocaat aan mij ook een andere blik gegeven kon worden. een schot in de roos bleek achteraf. daardoor kon ik vanuit meerdere blikken kijken.
en waar ik achter ben gekomen met advocaten is dat je zelf ook werk moet verrichten...... dat wist ik destijds niet, maar kwam ik achter bij een vriend van mij die verwikkeld was in een juridische strijd. met die voorsprong van kennis was ik beter voorbereid.

succes...

Caitlynn

Caitlynn

30-07-2011 om 15:30

Advies

Goed rondkijken op internet en checken of ze aanvullend gespecialiseerd zijn op het gebied waarop jij denkt dat het een lijdensweg wordt (jeugdrecht, familierecht, financiëel) en dan pas naar het financiële plaatje kijken. De advocaat van mijn vriendin was reteduur, maar heeft haar lastige ex alle hoeken van de rechtbank laten zien. Overal is aan gedacht, alles is voor haar en haar kinderen prima geregeld en er zijn geen onduidelijkheden in haar convenant. Ik had dat geld tijdens mijn echtscheiding daar zeker voor over gehad als het op die manier afgehandeld was.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.