Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

stopcontact

stopcontact

04-07-2010 om 16:55

Add

Best Forum,

Ik heb het donkerbruine vermoeden dat ik add heb, het komt ook voor in mijn familie.
Het zou voor mij fijn zijn om te weten of het echt zo is, dan kan ik met bepaalde lastige dingen van mezelf wellicht leren omgaan....op een wat meer geïnformeerde manier.

Weet iemand waar/ hoeneer je zoeist laat testen? zijn er ook beunhaaas-testcentra en echte gecertificeerde testplekken of zoeist? dingen om op te letten?

bedankt!
Stopcontact

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Manon Bleijenberg

Manon Bleijenberg

04-07-2010 om 22:13

Site

Ik heb zelf onder meer ADD, een ADD zoon en een ADHD zoon. Toen ik net mijn diagnose kreeg heb ik veel gehad aan http://www.hersenstorm.com/
Veel succes.

Christientje

Christientje

10-07-2010 om 00:13

Dochter met add

Ik heb een dochter met de kenmerken van add. Wij hebben het laten testen bij een psycholoog/orthopedagoog. We hebben na afloop een officieele verklaring gekregen (cluster 4). Dus ja, uiteraard kun je dit officieel laten testen.
Groetjes, Christientje

Elisa Gemani

Elisa Gemani

10-07-2010 om 17:48

Add

AD(H)D heeft idd een erfelijke component. Mijn moeder heeft ADHD, mijn zoontje ook en mijn zus heeft zich een paar jaar geleden laten testen op ADD (ze was toen 43). Ze heeft idd ADD; sinds ze medicijnen slikt en daarnaast coaching heeft, voelt ze zich als herboren. Ze is "aan haar tweede leven begonnen". Het beste is eerst naar je huisarts gaan en je dan verder laten verwijzen naar een geschikte instantie, psychiater of gespecialiseerde psycholoog/psychotherapeut. Hier alvast een site met info over ADD http://www.sadd.nl/

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.