Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Isabel

Isabel

15-03-2012 om 18:14

Astmatische allergie?

Het lijkt er naar mijn idee op dat mijn dochter van 3 al haar hele leven last heeft van allergische astma. Vaak verkouden / neusverstopping / waterige ogen / oorklachten / astmatisch / snelle ademhaling en een blaffende en irriterende hoest. Dit zijn de kenmerken die ik op internet lees. Zij heeft al vanaf baby een puffer voor benauwdheid. Deze winter is het echt heel vaak raak. Is ze net een paar dagen lekker in haar vel, begint het WEER met een uren blaffende hoest in de nacht en de rest van de symptomen. Al zeer vaak naar haar longen laten luisteren maar die zijn altijd schoon. Wie heeft hier ervaring mee en vooral: wat heeft in positieve zin geholpen?? Alternatieve circuit? /doorverwijzing naar kinderarts eisen? Homeopathie? Kinesiologie? En ook vooral: als het inderdaad een allergische reactie is: hoe en waar kunnen we haar met een 100% zekerheid laten testen op de stoffen waar ze op reageert..... Ik hoop van harte op ervaringsverhalen van mensen die dit herkennen... veel dank.....

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Puck

Puck

15-03-2012 om 21:46

Allergoloog

Of naar een kinderarts of naar een allergoloog en dan bij voorkeur een die gespecialiseerd is in kinderen. Ik weet dat er in het WKZ in Utrecht een gespecialiseerde afdeling is.
En tja, 100% zekerheid testen bestaat niet. Allergenen waar je nu last van hebt kunnen over een aantal jaren weer anders reageren en allergenen waar je nu wel tegen kunt kunnen over een aantal jaren flinke allergische klachten veroorzaken.
Ik heb met mijn allergische kinderen geen goede ervaringen met een klassiek homeopatische kinderarts, de reguliere mediijnen werkten toch het beste. Onno zegt dan dat ik aan symptoombestrijding doe en mijn kinderen zo ongeveer mishandel, maar ik heb geen vertrouwen in alternatief geneuzel.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.