Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Zus

Zus

24-02-2011 om 18:11

Bijtgranuloom

Vanmorgen bij de huisarts blijkt mijn dochter een bijtgranuloom te hebben op haar tong: stukje wild vlees doordat ze ooit op haar tong heeft gebeten blijkbaar. Het moet in het ziekenhuis eraf gehaald worden, dingetje van niks. Nu hebben we een afspraak gemaakt, alleen de receptioniste zei dat er alleen naar gekeken zou worden en nog niet gesneden. Is dat niet gek? De huisarts heeft het al vastgesteld en nu moeten we eerst naar een specialist die er alleen naar kijkt en dan een nieuwe afspraak maken om het eraf te laten halen, een werkje van 1 seconde? Of bestaat er de kans dat het toch meteen eraf gehaald wordt? Wie heeft hier ervaring mee?
Dochter is namelijk nogal zenuwachtig voor die afspraak, vooral omdat ze niet weet wat er zal gaan gebeuren (ze is bijna 10).

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Tinus_p

Tinus_p

24-02-2011 om 18:21

Normaal

"Nu hebben we een afspraak gemaakt, alleen de receptioniste zei dat er alleen naar gekeken zou worden en nog niet gesneden. Is dat niet gek? De huisarts heeft het al vastgesteld en nu moeten we eerst naar een specialist die er alleen naar kijkt en dan een nieuwe afspraak maken om het eraf te laten halen, een werkje van 1 seconde?"
Nee, dat is de normale gang van zaken. De specialist wil het (terecht) zelf zien.

Zus

Zus

24-02-2011 om 18:32

Tinus

Maar als hij het bekeken heeft, is er dan een kans dat de specialist het dan meteen eraf haalt? Of is het standaard dat dat met een nieuwe afspraak gaat?

Zus

Zus

25-02-2011 om 20:20

Xanneke

Het is duidelijk dat het niet ongebruikelijk is om voor zoiets opnieuw een afspraak te moeten maken. Ik zal inderdaad mijn dochter uitleggen hoe het zou kunnen lopen. Bedankt voor je reactie!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.