Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

buzz

buzz

26-07-2011 om 11:34

Buikpijn

al heel lang last van buikpijn, vorg jaar is mijn baarmoeder doorgelicht, niets gevonden, aan de pil constand ongesteld ja dat hadden we al eerder geprobeerd, met zware en minderzware pilsoorten.
Dan maar ibiprofen slikken. Maar het werd van kwaad tot erger, dus maar weer naar de huisarts, want 3 van de vier weken buikpijn en echt niet rechtop kunnen staan van de pijn, en het enige wat helpt is ibiprofen.
Maar nu was mijn man er dus achter toen ik te laat was met de ibiprofen zag hij hoe enorme buikpijn ik dan heb. Hij vind ook dat ik te veel slik.
Ja kan kloppen mijn maag vind het niet fijn.
Nou dan maar naar de huisarts, 2 poeders per dag 2 pillen van de ene perdag en 1 pil van de andere perdag.
Iets voor maag en iets voor darmen. Nou de avond er na ga ik door het lind van de buikpijn ik viel bijna flauw. Dus naar de huisartsenpost, de pillen niet meer nemen ben je overgevoelig voor, de poeders wel, en bel maandag je huisarts maar.
Ok het gaat redelijk, maandag de huisarts gebeld die is op vakantie. Vervangend arts, zecht de asistente na mijn halve verhaal, poeder niet meer nemen pillen wel en wacht maar tot je huisarts terug is. Ik zij ik was bij de huisartsenpost, die zij juist poeder wel pillen niet, oh vreemd maar goed dan doe het maar zo. Nu elke dag een beetje een zeurende buikpijn, maar te doen zonder ibiprofen, wel af en toe een paracetamol wat de scherpe kantjes er af haalt. Maar misselijk scheten en boeren. Oh ik baal er zo van, ga ik er eindelijk mee naar de huisarts krijg je dit, en wat moet ik nu, nog tot de 15 is de huisarts er niet. bbllkk toestand.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Rieke

Rieke

26-07-2011 om 13:35

Pffff

wat een ellende Buzz. Hoe oud ben je als ik vragen mag. Is het het begin van de overgang? Ik heb zelf ook vreselijke buikpijn en bij mij heb ik de indruk dat het door de overgang komt. Ook onderzoeken gehad door de gyn en niets gevonden. Ik ben een paar keer flauwgevallen in de badkamer van de pijn. Is niet leuk. Een poos aan de pil, dat was echt niets, zo erg last van stemmingswisselingen. Gelukkig heb ik die buikpijn slechts een paar dagen per maand, en als ik paracetamol slik kan ik het flink dempen. Ibuprofen moet je eigenlijk slikken in cominatie met een maagbeschermer.
Ik heb zelf voorgesteld aan de gyn om de baarmoeder er maar uit te halen maar daar was zij niet voor.
In ieder geval zou ik vragen of jij naar een gyn kunt gaan, dit klinkt niet fijn, veel sterkte!

buzz

buzz

26-07-2011 om 15:04

Joyeux

zouden ze dat vorg jaar niet gevonden hebben, toen hebben ze bloed geprikt, inwendig onderzoek, daarna nog een afspraak gehad voor een onderzoek dat ze een camera hebben ingebracht hebben en de hele baarmoeder bekeken hebben tot de ingangen van de eierstokken.
Of zie je het daar niet, of word het vaak over het hoofd gezien.
Nu denkt de huisarts dat het aan mijn darmen licht. Nu eerst dus al die medicijnen om mijn darmen schoon te maken en tot rust te brengen.
Nou ja het zal uitzingen zijn tot de huisarts weer terug is, die vervanger ben ik niet zo dol op dat is zo een oude huisarts die allenmaar bezig is je gerust te stellen, zo erg dat je er de zenuwen van zou krijgen

amk

amk

26-07-2011 om 16:07

Het vervelende van buikpijn

is dat er heel veel organen in de buik zitten die pijnklachten kunnen opleveren. Denk bv aan galstenen, en ja dat kan ook in aanvallen komen.
Maar ook andere leverziekten kunnen chronische pijn geven, net als de al genoemde darmen. etc.

Misschien niet alleen een bezoek aan de gyn, daar ben je vorig jaar al geweest en kwam niets uit, maar ook aan de MLD arts, de vroegere internist.

Jacoline29

Jacoline29

26-07-2011 om 20:18

Zenuw

Ik had ook heel erg pijn in mijn onderbuik,dachten steeds dat het mijn blindedarm was ( huisarts,hap en ziekenhuis)meerdere echo's gehad vaginaal ,uitwendig en uiteindelijk heb ik een Mri gehad van de onderbuik,niks gevonden,ook niet de darmen,uiteindelijk kwam een gyneacoloog er achter dat er een huidzenuw die de buik in gaat overprikkeld was,of te wel,die kreeg steeds een seintje van geef een pijn prikkel af.Ik heb er toen een injectie in gehad en nu heb ik er geen last meer van.Je moet het zien als een spierkramp,alleen dan is het dus een zenuw,geen een pijnstiller helpt daar tegen.Als ik het zo lees,lijkt jouw verhaal erg op mijn verhaal.
noem het eens op,met een paar simpele testjes kunnen ze dat zo achterhalen.sterkte

Valkyre

Valkyre

26-07-2011 om 20:19

Symptoombestrijding

Heb je veel stress? Het zou ook prikkelbare darmsyndroom kunnen zijn. Of iets ergers - maar laten we maar niet op de zaken vooruit lopen.

Wat mij opvalt, is dat al die huisartsen aan symptoombestrijding doen (pijn bestrijden) maar niet uitzoeken wat de oorzaak is. Als je buikpijn langer aanhoudt, zou ik me inderdaad laten doorverwijzen naar een specialist en eens grondig laten uitzoeken wat de pijn veroorzaakt. Heel veel sterkte!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

buzz

buzz

27-07-2011 om 07:45

Vervangende artsen

scheinen je niet snel door te sturen, als pijn niet ineens is gekomen maar al lang duurt.
Het voornemen is me als mijn huisarts terug is me door te laten sturen. We zullen zien, nu ben ik er klaar mee ik wil weten wat het is!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.