Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Katje

Katje

21-03-2013 om 20:48

Bultje ontdekt bij zoontje zijn navel; wat kan dit zijn?

Net bij het wassen voelde ik opeens een gek klein hard bultje in de navel van mijn zoontje (3). Het was niet weg te drukken en voelde aan als een knikker. Hij had er geen pijn aan. Het ziet er niet uit als een navelbreuk. Het zit echt in zijn navel. Nu spookt het steeds door mijn hoofd: wat is dit voor iets mals. Morgen er mee naar de dokter of maak ik mezelf te snel druk? Ik heb een vrij chagrijnige huisarts die echt zoiets heeft van : o jee, daar zijn ze weer. Ben er de afgelopen weken al vaak geweest met diverse gezinsleden

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Beter 10x te veel als 1x te weinig

Met bultjes en dat soort dingen zou ik even langs de huisarts gaan. Hoe onschuldig het is hoor je dan wel. Het stelt jou in ieder geval gerust, is het iets waar ze iets aan moeten doen ben je er tenminste vlot mee.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Anna

Anna

21-03-2013 om 22:11

Medische dienst verzekering bellen

Bij twijfel kan je de verzekeraar bellen. Die hebben zo'n telefonische hulpdienst. Leg je het uit. Zeggen zij al snel (is mijn ervaring): ga toch maar even naar de dokter. Kan je tegen de dokter zeggen dat ze je hebben doorgestuurd .

Vermoedelijk is het iets onschuldigs, maar ik zou er voor de zekerheid ook even achteraan gaan.

P

P

22-03-2013 om 17:06

Toevallig

Toevallig waren wij laatst ook in paniek, een uitstulpinkje van ongeveer een halve cm doorsnee in de navel. Ik nog op internet gezocht 's avonds laat en in ieder geval besloten dat we niet meteen actie te hoeven ondernemen en na een dag of 4 was het al zo goed als weg.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.