Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Cts

Het draadje over CTS is gearchiveerd. Ik wilde even laten weten dat ik as donderdag naar het ziekenhuis ga voor nader onderzoek. Ga er vanuit dat het CTS is, maar wil het zeker weten. Ga niet gelijk injectie doen, aangezien ik eerst de vit. B6 wil gaan proberen en vragen wat de specialist zijn ideeën erover zijn.
Groetjes Lunamaya

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
lunamaya

lunamaya

23-09-2011 om 20:08 Topicstarter

Geweest

Nou, dat was dolletjes in het ziekenhuis. Flink onder stroom gezet. Conclusie: zo'n lichte afwijking dat het nouwelijks CTS te noemen is,maar iets anders kan het ook niet zijn. Dus de klachten komen wel door een vernauwing in de pols, maar te mild om te opereren (niet dat ik dat in gedachten had).
Een injectie zou kunnen, maar ik ga het eerst met vit. B proberen. Wat btw heerlijke bijwerkingen heeft: ik voel me veel fitter dan voorheen. (Heb alleen gemerkt dat ik het niet voor het slapen gaan slikken moet). Extreme vermoeidheid had ik al tijden last van, dus verlichting daarin is ook meer dan welkom.
Verder nog geen verandering in de hand klachten. Ik zal het melden als daar nog een verbetering optreedt. Ga wellicht ook massage proberen.
Groetjes

Ook

Ik heb sinds een paar weken ook last van tintelende vingers en handpalm. Vreemd genoeg in mijn linkerhand terwijl ik rechts ben. Ik moet er ook maar eens mee naar de huisarts. Wat is die extra vit B? Krijg je pilletjes daarvoor of een aangepast dieet?

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

lunamaya

lunamaya

26-09-2011 om 13:57 Topicstarter

Vit b

nee, is gewoon vrij te verkrijgen, dit is vit b complex. Ik merk geen verandering mbt mijn handen (dat werd hier gesuggereerd dat het zou kunnen), maar nogmaals, mijn energie is zoooo veel beter!

K zou idd ff langs de ha gaan als je zulke klachten hebt. Succes,

lunamaya

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.