Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Dochter voet toch gebroken

Een week of 2 terug heb ik hier gepost over mijn dochter die gevallen was met de fiets. Nadat er 2x foto's waren gemaakt en er niks gebroken bleek, bleef ze pijn houden. Vandaag was het nog steeds dik en zeer pijnlijk. Nog steeds kon ze er niet opstaan. Dus wij vanmiddag maar weer naar de ha. Zij dacht in eeste instantie aan een post-traumatische nogiets. Dus nu doorgestuurd naar een chirurg. Deze dokter heeft de foto's van 2 weken geleden eens bekeken en zag meteen dat er een scheurtje zat vlak voor haar middelste teen. En nu dus het been in het gips. Nou vraag ik je, 1 blik en hij ziet het meteen! Volgens hem was het maar een klein scheurtje wat in de regel niet heel veel klachten geeft en uitzichzelf geneest, maar omdat ze zo'n pijn houd toch maar 2 weken gips. Toch raar dat hij het in 1 seconde ziet en die arts van de SEH het niet kon zien. Het waren dezelfde foto's. Maar goed, mijn gevoel klopte dus wel dat er meer aan de hand was.
Groeten Lieuwkje.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Bah

jij was toch diegene die in belgié zo lang moest wachten op bezoek aan ziekenhuis? balen zeg. mooi dat er nu duidelijkheid is en nu maar hopen op hersel.
beterschap in ieder geval!
groeten albana

Lieuwkje2

Lieuwkje2

03-10-2008 om 12:07 Topicstarter

Albana

Nee hoor, dat was iemand anders.
Groeten Lieuwkje.

Lieuwkje

Bij mij kwamen ze er na een half jaar pas achter dat er een scheur in mijn kraakbee/bot zat in mijn enkel gewricht.Het is nu 6 jaar geleden en ik heb nog steeds zoveel pijn aan mijn voet dat het echt mijn leven beheerst k loop ook nog steeds het ziekenhuis in en uit heb net weer 4 weken in het gips gezeten maar niks helpt.ik wens je dochter veel sterkte en rust toe ga vooral niet te snel weer volop belasten kik aub uit

mar

mar

04-10-2008 om 20:24

Albana

fijn dat het duidelijk is dat er toch wat aan de hand was. Wel naar natuurlijk voor je dochter. hopelijk geneest het allemaal voorspoedig.

Lieuwkje2

Lieuwkje2

04-10-2008 om 21:23 Topicstarter

Ongeloof

Hierboven staat ergens een stukje over een dochter met zere hand uit Belgie. Da's helemaal ernstig. Maar hier toch ook heel veel ongeloof. Ik vind het vooral van mijzelf zo ongelooflijk stom dat ik een keer tegen mijn dochter zei dat ze nu maar moest gaan staan want haar voet was toch niet gebroken. Ik had haar gewoon onvoorwaardelijk moeten geloven. En dat neem ik die arts weer heel erg kwalijk. Maar nu is de pijn gelukkig over en hopelijk geneest haar voet zo.
Groeten Lieuwkje.

amk

amk

04-10-2008 om 21:34

Lieuwkje2:

komt vaker voor. Een SEH arts moet van alles een beetje weten een specialist veel van een detail.
Veel foto's worden dan ook door de radioloog beoordeeld, zijn zijn echt gespecialiseerd in het beoordelen van foto's.

Zelf heb ik zo'n voorval jaren geleden gehad. Vriendin en ik waren met een stel vrienden aan het volleyballen. Zij verstapt zich, dikke enkel, die heel erg pijn doen.
We zijn op de fiets naar de huisarts gegaan (op 1 van de eilanden dus die maken zelf foto's). Hij zag niets, wij zagen volgens ons 2 breuken in haar enkel. De volgende dag is ze naar Groningen naar het ziekenhuis gegaan, gedwongen door haar ouders. En daar vonden ze wel 3 breuken.
Helaas wel zo gecompliceerd dat een staand beroep er niet meer inzat. Volgens ons hebben wij reglementair dat partijtje overigens wel gewonnen.

groet,
angela

Helaas bij allebei

de kids eerst naar huis gestuurd met ; niks ana de hand en later bleek toch dat er wat gebroken was...(en dat terwijl ik de laatste keer vroeg weten jullie het ZEKER want anders moet ik straks weer terug...jaa mevrouw alles is goed...)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.