Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Vic

Vic

16-06-2010 om 20:53

Eigen risico 2009

Ik heb een stapeltje rekeningen gekregen van mijn zorgverzekeraar inzake eigen bijdrage 2009. Het gaat om vergoedingen die rechtstreeks aan o.a. ziekenhuis en lab zijn uitgekeerd. Er zit ook een brief bij waarin staat dat het eigen risico in 2009 maximaal 155 euro is. De nota die betrekking heeft op het bezoek aan de specialist is 155 euro, maar daarnaast heb ik dus nog twee acceptgiro's gekregen (voor lagere bedragen). Die hoef ik dan toch niet te betalen?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Puck

Puck

16-06-2010 om 22:16

Andere nota's

Kunnen die andere nota's ook zijn voor dingen die niet onder het eigen risico vallen maar voor behandelingen die de hulpverlener direct heeft gedeclareerd en die jij maar tot max. x% vergoedt krijgt. Of medicijnen die je apotheek declareert maar die niet onder de polisvoorwaarden vallen?

Vic

Vic

17-06-2010 om 15:01

Zou best kunnen

Ook bij de nota die betrekking heeft op medicijnen zit de brief over het eigen risico. Het zou me niet verbazen als ik t.z.t. weer allemaal brieven krijg om het recht te zetten. Toen we nog no-claimkorting kregen heb ik wel 3 verschillende brieven gehad over de teruggave. Beetje een zooitje daar ;-(

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.