Laatste kans! Doe mee met een van de gratis expert webinars over opvoeding
Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Elisa Gemani

Elisa Gemani

02-12-2012 om 14:01

Fio (rughernia)

Hoe gaat het met je man?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Fiorucci

Fiorucci

02-12-2012 om 16:23

Elisa

Mwah, kan beter. Hij heeft de eerste twee weken veel vooruitgang geboekt,daarna kreeg hij toch weer last van zijn been, maar niet zo erg als voorheen. Hij moet nog steeds lopen,liggen en zitten afwisselen. De chirurg dacht eerst aan postoperatieve zwelling, maar dat had nu al over moeten zijn. Dus even aankijken tot de controle over een maand. Ook had hij nog een ontstoken ader in zijn arm, op de plek van het infuus, maar dat gaat nu beter gelukkig.

Elisa Gemani

Elisa Gemani

02-12-2012 om 19:20

Fio

He, wat jammer nou dat hij toch weer last heeft... Zijn het dezelfde verschijnselen als voor de operatie? Heeft hij al fysio zoals massage en lichte spierversterkende oefeningen? Zo'n ontstoken ader had ik ook; slecht geprikt (twee keer, au) en tja, je weerstand is toch een stuk minder na een operatie. Ik hoop dat het straks weer wat beter gaat me je man; hou ons op de hoogte!

Fiorucci

Fiorucci

02-12-2012 om 20:32

Elisa

Het is dezelfde pijn in zijn been, maar milder,gelukkig. Hij heeft inderdaad fysio, en zo hobbelen we maar rustig verder. Het ergste vindt hij nog dat hij mij niet kan helpen met van alles en nog wat, zoals hij normaal wel doet. Ik vind dat helemaal niet erg en volkomen logisch,maar hij ziet dat anders..)

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.