Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Ellen

Ellen

03-09-2009 om 09:25

Goede podo-therapeut(e) omg. hilversum

Hallo,

omdat ik nu toch eens wat aan de pijn in mijn voeten wil gaan doen ben ik op zoek naar een goede podo-therapeut(e) in de omgeving van Hilversum.
Wie weet een goede? Wordt het vergoed door de ziektekostenverzekeraar (ik heb een familiepakket van VGZ). En heb je een verwijskaart van de huisarts nodig?

Alvast bedankt.

Groet,
Ellen

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Grappig

Ik heb juist deze week een afspraak gemaakt bij een podotherapeut, ook om eindelijk eens van de pijn in mijn voeten af te komen. Ik heb wel een verwijzing van de huisarts overigens. Als het wordt vergoed door je verzekering, heb je die volgens mij in ieder geval nodig.
Via http://www.podotherapie.nl/ kun je een podotherapeut bij jou in de buurt zoeken.
Succes!

Voor steunzolen weet ik er een

Geen idee wat je probleem is. Maar ik loop al jaren bij schrijvers in Utrecht. Ooit vanwege een verhuizing en daardoor de afstand naar een podotherapeut geweest. Daar hebben ze 45 min. elk botje in mijn voet bekeken om vervolgens steunzolen aan te meten waar ik niet op kon lopen. Na 3 maal aanpassen mijn oude zolen nagemaakt. Ze hadden er veel van mij geleerd. Dus nu rij ik voor mij zelf en mijn kinderen naar Utrecht. Goed en eerlijk advies en echt deskundig.

Dus gaat het om steunzolen en/of goede schoenen zou ik ze echt warm aanbevelen.(geen aandelen)

http://www.schrijverorthopedie.nl/

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.