Ben jij eigenlijk voorbereid op het ouderschap en je baby? Dit kun je doen
Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Lynna

Lynna

24-05-2011 om 06:50

Heeeeele hardnekkige pukkel op kin

Al een maand of 2 heb ik een grote pukkel op mijn kin. Ik heb er eerst spul van Garnier opgesmeerd, later trekzalf (jeee, wat stinkt dat) en nu tandpasta.

Toch blijft ie en ik ben hem spuugzat. Als ie nog lang blijft zitten pak ik een mesje en snij hem eraf.

Wie heeft er een betere tip?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
100%mama

100%mama

24-05-2011 om 08:07

het wel een pukkel? Als hij er al een maand of 2 zit?

Kan het geen ontstoken haarzakje zijn ofzo? Zoiets lijkt mij nu eerder en zou ik zelf even de HA er naar laten kijken voordat ik er zelf mee aan de slag zou gaan!

Puck

Puck

24-05-2011 om 09:10

Een betere tip

Naar de huisarts lijkt mij....

Yvonne

Yvonne

25-05-2011 om 18:26

Talgklier?

Mijn man had dit naast zijn neus, dit was een talgkliercyste (of zoiets, ik weet de preciese naam niet meer). Het moest in elk geval operatief verwijderd worden en omdat het in het gezicht was moest hij naar de plastisch chirurg. Dan wordt er een klein sneetje gemaakt het talgkleirtje wordt eruit gelepelt en resten weggeschroeid, waarna het wordt gehecht.

Lynna

Lynna

26-05-2011 om 21:20

Wat zou de huisarts doen?

Ik vind het zo raar om voor een pukkel naar de huisarts te gaan. Wat zou hij eraan kunnen doen? Maar ik wil er ook wel vanaf en heb niet zo'n zin om er een ondeskundig iemand aan te laten zitten. Of een schoonheidsspecialiste kan beoordelen wat het is, betwijfel ik wel een beetje.

100%mama

100%mama

27-05-2011 om 10:39

Hij of zij

kan in ieder geval vast stellen WAT het is. Ik bedoel, het lijk tmij gewoon geen pukkel in de zin van jeugt puistje als hij er al 2 maanden zit. Je huisarts kan in ieder geval beter vertellen wat het is en wat en wie er wat aan kan doen.

Tirza G.

Tirza G.

27-05-2011 om 20:01

Een goei

schoonheidsspecialiste wel hoor! Neem er vooral eentje van de ANBOS met acne-aantekening zou ik zo zeggen.

Tirza

Toch even naar de ha

Na twee maanden zou ik toch even naar de HA gaan. Ik had vorig jaar ook zo'n pukkel die maar niet weg wou. Vanalles had ik al geprobeerd, zelfs formule W, want op een gegeven moment leek het een soort wrat. De huisarts stuurde me naar de dermatoloog onder verdenking van een basaalcelcarcinoom en het bleek een plaveiselcelcarcinoom te zijn. Gelukkig was ik er op tijd bij. Moraal van het verhaal, een pukkel die niet over wil gaan kan ook minder goed nieuws betekenen. Better be safe than sorry!
Succes

Lynna

Lynna

31-05-2011 om 18:32

Geweest

Na het verhaal van Danielle kreeg ik opeens de zenuwen, het is vandaag ook nog de sterfdag van mijn vader en dan ben ik altijd wat wiebelig. Dus toch maar even naar de huisarts geweest, die dacht zelf niet dat er iets aan de hand was, als ik perse wilde kon ik er een hapje uit laten nemen voor onderzoek maar zij had echt het idee dat het vooral extra geirriteerd was die alle aandacht die ik eraan had gegeven (garnier, trekzalf, tandpasta).

Nu moet ik eraf blijven.... Ik merk nu pas dat ik er de hele dag aan zit te voelen, da's natuurlijk ook niet goed.

Gelukkig!

Gelukkig lijkt het niets te zijn. Een alert mens telt voor twee. Blijf er idd af (moeilijk he!!) en hou hem in de gaten.
Sterkte nog met de sterfdag van je vader!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.