Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

calien

calien

30-09-2009 om 21:32

Ik ben op zoek naar een gespecialiseerde dietiste

Zoals de titel al zegt: ik ben op zoek naar een goede dietiste. Zij (of hij) moet echt verstand hebben van maag-darmproblematiek. Ik heb nl. de ziekte van Crohn, een maag-bypass gehad, vitamine B12 tekort, een te hoog cholesterol, hypoglykemie etc. Mijn anatomie is veranderd door een operatie. Ik ben al jaren op zoek naar DE dietist die mij kan adviseren. Mijn arts in het ziekenhuis heeft mij al wel verwezen (2x zelfs) maar deze dietisten kunnen helemaal niks voor mij doen, omdat ze gewoonweg niet weten wat ze met me moeten. Mijn arts heeft mij het internet opgestuurd (ga het zelf maar uitzoeken dus).Ik heb 1x iets gelezen hier op het forum van OO van een dietiste in Amsterdam die wel kennis van zaken had onmtrent maag-bypasses...maar kan er niks meer over terugvinden in het archief.
Wie kan mij verder helpen? Wie weet de naam van een hele goede dietist in de regio Rotterdam -Utrecht-Amsterdam? Alvast bedankt!!!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
dietiste

dietiste

04-10-2009 om 14:56

hoi; ik ben dietiste en weet wel waar je iemand kunt vinden: ga naar de site van de NVD www.nvdietist.nl en ga naar 'ik zoek een dietist'. Vul dan bij het invulscherm in: bariatrische chirurgie, of maagband. Bel haar op en vraag of ze ervaring heeft met gastric bypass. Je kunt ook naar www.maagverkleining.nl daar staan ook deze dietisten op. Let op: niet iedereen met een mb ervaring heeft ervaring met een gbp. (en ik kan het weten). ik weet er heel veel van, maar je woont te ver weg (oosten).

dietiste

dietiste

04-10-2009 om 15:00

Aanvulling

ik weet in ieder geval een hele goede in leidschendam. In de buurt??? Het is een 'aparte' als ik dat zo zeggen mag, maar ze weet heel veel.

calien

calien

04-10-2009 om 17:13

Jaaaaaa

Leidschendam is zeker in de buurt!!! Ik wil graag de naam horen!
Jammer dat je zelf zo ver weg woont. Maar ik kan met je informatie wel verder denk. Dus als die in Leidschendam nik is, dan kan ik verder zoeken.Alvast bedankt.

dietist

dietist

04-10-2009 om 21:30

Haha

ik neem aan dat je haar al gevonden hebt? ze heeft een eigen praktijk. weet niet of ik hier zomaar namen kan noemen, liever niet maar ja, zoeken is vrij eenvoudig en het is ook niet echt privacygevoelig achternaam begint met een H.

dietist

dietist

04-10-2009 om 21:31

Nog iets

op de NVD site staat overigens niet haar specialisme. (bariatrische chir). maar ze weet er veel van.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.