Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

daan71

daan71

31-01-2013 om 16:47

Ineens menstruatiepijn

Hai,

Vanacht werd ik wakker van een heftige menstruatiepijn doorstralend naar mijn onderrug. Ik ben niet kleinzerig maar ik wist echt niet meer hoe ik liggen moest. Uitendelijk pijnstillers geslikt wat ik zelden doe. Nu zijn er meer vrouwen die hier last van hebben, maar het gekke is dat ik nooit een heftige mesntruatie heb gehad (dag of 4) en ook nooit pijn. Hooguit een wat zeurderig gevoel ik mijn buik maar dat mag absoluut geen naam hebben. Vanochtend ongesteld geworden (niet bijzonder heftig). Mijn vraag is eigenlijk of het gewoon kan dat je 'ineens' wel pijnklachten krijgt? Ben overigens begin 40 en een paar jaar geleden gesteriliseerd (essure). Alvast dank voor jullie reactie!

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
May

May

31-01-2013 om 18:52

Cyste

Ik had een aantal jaar geleden ook ineens heel veel pijn voor het ongesteld worden, dat bleek een endometriosecyste te zijn
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

bibi63

bibi63

31-01-2013 om 21:18

Vleesboom

Ik heb altijd veel last/pijn gehad de eerste dagen van de menstruatie. Toen ik zwanger was en een echo kreeg zei de verloskundige dat ik een fikse vleesboom op de baarmoeder had en of ik niet veel last had bij mensturatie. Ja dus. Ze zei dat er best kans was met het groeien van de baarmoeden en hormonen, dat hij zou verdwijnen. Nou, blijkbaar inderdaad dus: na mijn zwangerschap (nu 15 jaar gelden) NOOIT meer een centje pijn. Beetje o.t., maar vleesboom kan dus ook.
Gr. Bibi

Dank!

Dank voor jullie reacties! Het bleef gelukkig bij 1 nachtje pijn, maar ik zal even in de gaten houden of het volgende maand weer gebeurt. Zo ja, dan ga ik even langs de huisarts.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.