Home » Forum » Meer kinderen ziek

Meer kinderen ziek?

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

8 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
anoniem
Meer kinderen ziek?

Mijn dochter spuugt sinds vanmorgen half 5 niks houdt ze binnen huisartsen post gebeld mag haar even niks geven Zodat haar maag tot rust komt!dan later proberen een eetlepel water geven.ze voelt ietswat warm aan heeft de hele dag voor pampus op de bank gelegen ik en mijn man delen de shift vanavond ze plast wel oja ze is 3 jaar en 8 mnden. Ze is weleens ziek maar dit heb ik nog niet eerder met haar meegemaakt ze is nu wakker laatste keer dat ze gespuugt heeft is een half uur geleden durf even geen water te geven!word een lange nacht!nog meer kinderen de griep?

Mamvantwee
Klinkt niet als griep

Zoveel overgeven klinkt mij niet als griep in de oren. Sterkte en beterschap voor je dochter!

groet, Mamvantwee

anoniem
Dank je wel

Uiteindelijk heeft ze vanacht 3 glazen met water opgedronken en het binnen gehouden ! En gewoon weer vanmorgen om half 8 wakker ze is in elk geval veel levendiger!ik vond het wel eng hoor gisteren zoveel overgeven en niks binnen houden.bedankt in elk geval!

Mamvantwee
Fijn

Vandaag niet teveel paaseitjes laten eten en wie weet is ze morgen weer de oude.

groet, Mamvantwee

lisbeth
Met kerstmis

8 jarige dochter had dit met kerstmis. Begon rond middernacht. Aan 1 stuk door braken, iedere 10 minuten ongeveer. Ik vond het echt eng worden. Ze kon niet meer staan, zag niet meer duidelijk. Om half drie 's middags hap gebeld en geeist dat ik mocht komen. Heb haar daar naar binnen gedragen, ze bleef ook daar spugen in de wachtkamer. Kwam een verpleegkundige in de wachtkamer naar haar kijken. We mochten met voorrang naar een arts.
Zetpil gekregen tegen het braken en een uur later was ze helemaal oke. Heel raar om te zien
Nou ja duidelijk nog een overwerkt moedertrauma aan mijn kant.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Ginny Twijfelvuur
Hier ook

Gistermiddag begonnen, niks binnen kunnen houden en veel slapen. Vannacht was redelijk rustig en nu ligt ie ook weer als een ziek vogeltje op de bank.
Ik denk dat er altijd ergens wel iets heerst van een griepvirusje.

anoniem
Meisje heeft nu koorts

Ze heeft vandaag de hele dag koorts gehad hele dag gedronken maar wil niks eten!de hele dag op de bank gelegen onder een deken arm meisje en af en toe slapen!ze ligt nu weer.hopelijk gaat het morgen wat beter met haar!

Egel
Hmmm...rot!

Dat is rot anoniem. Je dochter voelt zich natuurlijk heel vervelend.
Maar ziek zijn gebeurt gewoon wel eens....en vaak eet je dan slecht, of niets. Regelmatig wat drinken is belangrijk maar verder bied je haar gewoon wel eens een beschuitje aan, een halve boterham, een bakje yoghurt met niks of wat jam, beetje soep. (En allemaal apart van elkaar hè!). En als ze dat niet wil: dan niet, prima! Komt wel weer goed als ze weer beter is. Haar lichaam geeft dat nu vast goed aan! Sterkte, Groeten, Egel

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.