Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

anoniem

anoniem

29-03-2013 om 22:34

Meer kinderen ziek?

Mijn dochter spuugt sinds vanmorgen half 5 niks houdt ze binnen huisartsen post gebeld mag haar even niks geven Zodat haar maag tot rust komt!dan later proberen een eetlepel water geven.ze voelt ietswat warm aan heeft de hele dag voor pampus op de bank gelegen ik en mijn man delen de shift vanavond ze plast wel oja ze is 3 jaar en 8 mnden. Ze is weleens ziek maar dit heb ik nog niet eerder met haar meegemaakt ze is nu wakker laatste keer dat ze gespuugt heeft is een half uur geleden durf even geen water te geven!word een lange nacht!nog meer kinderen de griep?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Mamvantwee

Mamvantwee

29-03-2013 om 23:26

Klinkt niet als griep

Zoveel overgeven klinkt mij niet als griep in de oren. Sterkte en beterschap voor je dochter!

groet, Mamvantwee

anoniem

anoniem

30-03-2013 om 08:18

Dank je wel

Uiteindelijk heeft ze vanacht 3 glazen met water opgedronken en het binnen gehouden ! En gewoon weer vanmorgen om half 8 wakker ze is in elk geval veel levendiger!ik vond het wel eng hoor gisteren zoveel overgeven en niks binnen houden.bedankt in elk geval!

Mamvantwee

Mamvantwee

30-03-2013 om 08:40

Fijn

Vandaag niet teveel paaseitjes laten eten en wie weet is ze morgen weer de oude.

groet, Mamvantwee

lisbeth

lisbeth

30-03-2013 om 09:36

Met kerstmis

8 jarige dochter had dit met kerstmis. Begon rond middernacht. Aan 1 stuk door braken, iedere 10 minuten ongeveer. Ik vond het echt eng worden. Ze kon niet meer staan, zag niet meer duidelijk. Om half drie 's middags hap gebeld en geeist dat ik mocht komen. Heb haar daar naar binnen gedragen, ze bleef ook daar spugen in de wachtkamer. Kwam een verpleegkundige in de wachtkamer naar haar kijken. We mochten met voorrang naar een arts.
Zetpil gekregen tegen het braken en een uur later was ze helemaal oke. Heel raar om te zien
Nou ja duidelijk nog een overwerkt moedertrauma aan mijn kant.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Ginny Twijfelvuur

Ginny Twijfelvuur

30-03-2013 om 12:41

Hier ook

Gistermiddag begonnen, niks binnen kunnen houden en veel slapen. Vannacht was redelijk rustig en nu ligt ie ook weer als een ziek vogeltje op de bank.
Ik denk dat er altijd ergens wel iets heerst van een griepvirusje.

anoniem

anoniem

30-03-2013 om 20:46

Meisje heeft nu koorts

Ze heeft vandaag de hele dag koorts gehad hele dag gedronken maar wil niks eten!de hele dag op de bank gelegen onder een deken arm meisje en af en toe slapen!ze ligt nu weer.hopelijk gaat het morgen wat beter met haar!

Egel

Egel

31-03-2013 om 09:10

Hmmm...rot!

Dat is rot anoniem. Je dochter voelt zich natuurlijk heel vervelend.
Maar ziek zijn gebeurt gewoon wel eens....en vaak eet je dan slecht, of niets. Regelmatig wat drinken is belangrijk maar verder bied je haar gewoon wel eens een beschuitje aan, een halve boterham, een bakje yoghurt met niks of wat jam, beetje soep. (En allemaal apart van elkaar hè!). En als ze dat niet wil: dan niet, prima! Komt wel weer goed als ze weer beter is. Haar lichaam geeft dat nu vast goed aan! Sterkte, Groeten, Egel

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.