Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Sascha2

Sascha2

20-07-2011 om 16:50

Navelbreukje zesjarige

Mijn zoon heeft een kleine navelbreuk, al sinds zijn geboorte. De eerste paar jaar werd geadviseerd te wachten totdat hij een jaar of vijf zou zijn en er dan nog eens naar laten kijken. Huisarts constateerde vandaag een kleine navelbreuk aan de onderkant. De rest van de navel en de plekken eromheen voelen goed aan. De huisarts gaf aan dat het gecorrigeerd kan worden, maar dat het ook nog niet broodnodig is. Zoon heeft wel een grotere kans op een verdere breuk.
Maar nu? Waar doen we wijs aan? Nu opereren of afwachten? Heeft een van jullie hier ervaring en/of verstand van?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Fiorucci

Fiorucci

21-07-2011 om 15:27

Sascha

En wat vindt de specialist?

Sascha2

Sascha2

21-07-2011 om 23:41

Fiorucci

Daar zijn we nog niet geweest. Dit is pas sinds gisteren bij ons bekend. Als we willen kunnen we een verwijzing ophalen. De huisarts was redelijk laconiek, maar liet de keuze aan ons.

Fiorucci

Fiorucci

22-07-2011 om 08:12

Sascha

Ik zou zelf dan graag horen wat de specilaist ervan vindt.

Hey

bij V moesten we ook maar afwachten. Hij heeft er geen last van en de arts is van mening dat zolang hij er geen last van heeft er niets gedaan moet worden. Bij last wordt operatie geadviseerd. Mss heb je wat aan deze info.

E had er last van en is er ook aan geopereerd.

Sascha2

Sascha2

22-07-2011 om 23:20

Urslau

Dat is hetzelfde advies als dat wij kregen. J heeft er zelf last van, niet lichamelijk maar het feit dat zijn navel zo uitpuilt. Wat dat betreft denk ik er wel over om inderdaad eens richting specialist te gaan. Vlgs huisarts zal de ingreep niet heftig zijn. Nou ja ik dub nog even verder. Dank voor je reactie.

Zelf gehad

Ik had zelf een navelbreuk en ik kreeg ook te horen zolang je er geen last van hebt niks aan doen. Ik kreeg er toch last van en na een echo bleek de breuk groter te zijn dan gedacht. Binnen een kleine 3 weken werd ik geopereerd en was ik verlost van pijn en ongemakken. Want dat had ik wel.

Ingreep is niet heftig is zo klaar maar je hebt wel een week last van buikpijn en ik kon mezelf niet aankleden.

Ingmyr

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.