Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Mamba

Mamba

04-05-2009 om 23:16

Neus dichtbranden bij blijvende bloedneuzen. iemand ervaring?

Ik moet deze week naar het ziekenhuis om een plekje in mijn neus te laten dichtbranden. Zelf had ik zoiets van 'hop,dat gaan we even doen'. De Ha zei echter dat het verschrikkelijk pijn doet. Is dat zo? Is het handig om van tevoren een paracetamol te nemen? Kan ik alleen of moet man mee ivm rijden?
Mamba

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
liora

liora

05-05-2009 om 22:50

Niet gedaan

Hoi,

Ik had hier ook last van en heb besloten het niet te doen omdat een collega zei dat ze nog nooit zoveel pijn had gehad. Het was erger geweest dan haar bevallingen.

Ik heb het niet gedaan en merk nu toch heel langzaam dat het echt al een stuk beter gaat, heeft wel een paar jaar geduurd, maar toch.

Ik kreeg alleen bloedneuzen als ik in mijn neus peuterde, maar dan ook echt wel twee rode zakdoekjes! En nog steeds heb ik het weleens maar niet meer dagelijks.

Liora

Niet verdoofd?

Oudste is hier 2 keer de neus dichtgebrand...ook i.v.m. heftige bloedneuzen (ik lees hier 2 zakdoekjes, maar dat vindt ik weinig...hier hebben ze bloedneuzen waar liters uitkomen, doorweekt beddegoed en doorweekte kleren tot het ondergoed aan toe...).
Oudste is dichtgebrand onder plaatselijke verdoving. Niet dat ze wat voelde maar ze vondt het doodeng...het stonk ook behoorlijk.De tweede keer heeft ze een roesje gehad (was toen denk ik 5 jaar) van euh...3 minuten ofzo.
Het ergste is dat het niets geholpen heeft. Tenminste bij haar niet. Jongste heeft het ook en haar hebben we niets aan gedaan (ook n.a.l.v. de ervaringen bij oudste). De bloedneuzen stoppen uiteindelijk altijd wel en tsja het is lastig, soms erg lastig maar niet levenbedreigend ofzo.
Naarmate ze ouder worden neemt de frequentie af. Soms met droog weer (vrieskou b.v.) hebben ze het nog wel eens.
Ik hoop dat voor jouw het dichtbranden wel succesvol is.
groeten albana

Mamba

Mamba

06-05-2009 om 11:50

Ik hou jullie op de hoogte

Ik had een klein wratje of zo in mijn neus zitten en dat zou weggehaald worden. Het kwam echter spontaan los en het plekje waar het zat geneest niet lekker. Dat plekje gaan ze straks dichtbranden. Ik ga zo de kinderen wegbrengen en dan door naar het ziekenhuis. Bij mij trouwens ook wel iets meer dan twee zakdoekjes. Ongeveer 1 a 2 keer per dag bijna een koffiekopje vol -niet dat ik het heb opgevangen hoor .
Pff, ik hoop wel dat het verdoofd wordt.

Mamba

Mamba

Mamba

06-05-2009 om 16:14

Geweest

Ik kwam, zag en ging. De specialist stelde dezelfde diagnose als de huisarts. Volgende maand moet ik terugkomen en dan wordt het restant van het wratje weggehaald en de boel dichtgebrand. Inderdaad onder verdoving.
Bedankt voor de support!
Mamba

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.