Weet jij welke voedingsstoffen je extra nodig hebt tijdens de zwangerschap? Deze vitamines zorgen voor een gezonde zwangerschap
Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

100%mama

100%mama

10-09-2011 om 12:05

Ongesteld na bevalling

of liever...ik ben og steeds niet ongesteld na mijn bevalling, nu 10 wk geleden. Tijdens mijn controle bij de gyn vertelde ze me, 2 weken geleden, dat het er echt snel aan zat te komen. Goed, 2 weken verder en nog geen enkel teken hiervan. Ik geef geen borstvoeding, kolf ook niet af en heb het idee dat mijn hormoniale huishouding best zijn normale level weer heeft behaald.

Ga je toch twijfelen he....of is dit gewoon volkomen normaal en moet ik blij zijn dat ik er nog geen last van heb (hihi)

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Vic

Vic

11-09-2011 om 12:22

Lijkt me vrij normaal

Na mijn laatste bevalling heb ik 9 weken gevloeid (is wat lang). Ik heb 3 maanden bv gegeven en werd na ongeveer een half jaar weer ongesteld. Het lijkt me dus vrij normaal dat je nog niet ongesteld bent. Als je twijfelt even een zwangerschapstest doen.

100%mama

100%mama

13-09-2011 om 12:02

Geen twijfel

heel even heb ik dat senario ook de revue laten passeren, maar inmiddels....wilde ik dat ik nog niet ongesteld was Gisteren dus en hel fijn.....in mijn witte werkbroek....heb nu het idee dat ik leeg loop, hahaha

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.