Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Simpel Media

Simpel Media

01-03-2013 om 23:15

Oproep: kinderen waarvoor geen diagnose werd gevonden

[* Betaald bericht *]

Voor een nieuw televisieprogramma is Simpel Media op zoek naar verhalen van kinderen die al lange tijd rondlopen met klachten waarvoor maar geen verklaring of diagnose wordt gevonden. Het uitblijven van een diagnose levert veel onzekerheid op. De kinderen worden van het kastje naar de muur gestuurd en raken door hun ziekte in een sociaal isolement waardoor ze eenzaam zijn. De omgeving heeft weinig begrip voor de onduidelijke gezondheidsklachten en de hele situatie maakt de ouders radeloos.

In het programma zal aandacht worden besteed aan deze kinderen en gezinnen. Een team van specialisten, zowel nationaal als internationaal, zal tot het uiterste gaan om een diagnose te stellen. En, waar mogelijk, een juiste behandeling te starten.

Herkent u zichzelf in dit verhaal? Of kent u mensen die wij zouden kunnen helpen? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen via [email protected]

Leonie Herberich

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ander forum

Je zou je vraag kunnen voorleggen aan de moderators van het forum van www.sos-mies.nl. Daar zitten meerdere MCG kinderen waarbij nooit iets afwijkends is gevonden en die geen diagnose hebben gekregen. Maar er is wel degelijk iets niet in orde, ze zijn immers MCG.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.