Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Beugelbekkie

Beugelbekkie

01-05-2011 om 18:16

Orthodontist gezocht

Help, mijn kind moet aan de beugel. Een nieuwe fase waarin ik helemaal niet thuis ben. Kan iemand mij vertellen waar ik op moet letten bij het kiezen van een orthodontist (Amsterdam slotervaart)? En zijn er vaste tarieven voor behandelingen en beugels?

Moeder van aanstaand beugelbekkie.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Tandarts gaf tip

Onze tandarts gaf de tip een ortho dicht in de buurt van school zoon te zoeken. Zo`n beugelsessie duurt wel een jaar of 2 en ik vind het belangrijk dat hij er na de eerste bezoeken samen, over enige tijd alleen naar toe kan fietsen.

bibi63

bibi63

02-05-2011 om 22:16

Tarieven

zijn voor zover ik weet standaard.
En inderdaad, het liefst op een afstand waar hij t.z.t. zelf naar toe kan.
Gr. Bibi

Toekomstige moeder van zoon met beugelbekkie

Hier ook . Wel de reden waarom dit bericht me opviel. Zelf in een land gewoond waar de tandheelkunde op een zeer hoog niveau was en bij terugkomst in ons kikkerlandje vonden we dat hoge niveau terug bij de Acta. Die zit in Amsterdam, Gustav Mahlerlaan. Zeer goede ervaringen mee maar je moet veel geduld hebben, hoewel de beugelafdeling voor ouderejaar is, dus dat valt mee. Maar je hebt toegang tot de nieuwste technieken en alles wordt besproken en doorgenomen (en beoordeeld) door specialisten. Voor mij reden genoeg om, als het zover is, hoewel het bij ons helemaal niet in de buurt is) toch even te kijken bij de Acta voor we in de buurt gaan zoeken naar een tandarts. Voor gaatjesvullen etc doen we dat niet maar voor een beugel heb ik dat er voor over.

jos

jos

07-05-2011 om 21:51

Bokhout & prahl

Wij gaan op advies van de tandarts naar Bokhout & Prahl op de sarfatistraat. Goede ervaringen.

Margriet*

Margriet*

10-05-2011 om 22:17

Kijk dat heb ik nou

ook net aan de hand en in dezelfde buurt. Zoon moet ook aan de beugel waarschijnlijk.
Weet iemand niet wat dichterbij een goede orthodontist. Sarphantistraat is aan de andere kant van de stad. Acta zat heel dichtbij. Iemand nog tips? Beugebekkie, heb je ontertussen al een goed adres gevonden.

Beugelbekkie

Beugelbekkie

10-05-2011 om 23:20

Acta

De Acta is voor ons een heel goede optie! Zit tussen ons huis en de nieuwe (middelbare) school in. Heel dom dat ik daar zelf niet aan heb gedacht, want de vader van het aanstaande beugelbekkie loopt al jaren bij de gewone tandartsen van de Acta. Hij is zelf tevreden, maar loopt af en toe wel tegen praktische problemen aan. Namelijk dat hij maar op één bepaalde dag per week terecht kan, en dat het lang duurt. Maar hij gaat informeren.
Ik kreeg trouwens van mijn gewone tandarts een lijst met orthodontisten. Uit 1997... Dat geloof je toch niet!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.