Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Arawen

Arawen

28-07-2011 om 13:02

Piepende poortjes (ijzer in been)

Ik zit met iets geks.. en heel erg lastigs... daarom vraag ik eens hier of iemand dit herkent.

Zo'n anderhalf jaar geleden ben ik ernstig ten val gekomen en heb mijn been dusdanig gebroken dat het operatief hersteld moest worden. Met platen en een heel stel schroeven. Toen ik ging revalideren en weer leerde lopen kon ik gewoon alle winkels in en uit, zonder problemen. We maakten alleen wel eens grapjes over de beveiliging op Schipol, waar ik niet meer door zou komen met al mijn ijzer.

Maar sinds een maand of 2 begin ik het probleem van de 'piepende poortjes' ook te krijgen bij winkels.. Niet overal, maar als ik een middagje stad doe is het bij zeker 2 a 3 winkels raak. Weet al dat ik de Kruidvat vestiging in ons dorp niet meer in kan zonder een rood hoofd te krijgen.

Dat heeft al wat genante situaties opgeleverd. Loop inmiddels rond met een brief van mijn chirurg in mijn tas, zodat ik kan bewijzen en niet telkens mijn broekspijp hoef op te trekken om het litteken te laten zien..

Wat ik zo vreemd vind is dat dit pas sinds een maand of 2 is, eerder niet. Terwijl ik al anderhalf jaar met ijzer rond loop... zo raar.. de specialist had er niet echt een verklaring voor.

Iemand die dit herkent toevallig? Heeft dit iets te maken met scherper afgestelde winkelbeveiliging soms?

groetjes Arawen

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Niet van het metaal in je been

ik vermoed eerder dat je een jas/tas heb waarin nog een beveiligingslabeltje zit dat je eruit moet knippen (had moeten knippen)

Ik heb ook nogal wat metaal in mijn lijf en dat geeft nooit problemen met poortjes, ik ┬┤piep┬┤ alleen als er nog ergens een label inzit.

Fiorucci

Fiorucci

28-07-2011 om 18:36

En ook belangrijk om te weten

Die labels worden gedeactiveerd als je eits koopt, maar schijnen zichzelf weer op te kunnen laden, als je er een aantal keer mee door het poortje gaat. Ik had het ooit met een tas gekocht bij V&D. Op gegeven moment piepte ik overal, en bleek zo'n label nog in de voering te zitten. Er stond op: verwijderen na aankoop....handig als die in de voering genaaid is!

Tirza G.

Tirza G.

28-07-2011 om 19:22

Er zijn labels die weer in gebruik worden genomen na ongeveer een jaar. De code is dan als het ware weer 'oud' en wordt door het bedrijf weer in gebruik genomen voor iets anders. Als jij die 'oude' dan nog bij je hebt, ben je de sigaar

Tirza

mijk

mijk

29-07-2011 om 14:43

Mijn vader heeft een flinke ijzerhandel in zijn been

en eigenlijk piept dat alleen op vliegvelden...

Mijk

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.