Meld je hier aan voor de gratis webinars tijdens De Week van de Opvoeding
Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Wentel

Wentel

12-01-2013 om 23:21

Pijnlijke tepel

Hallo allemaal,

Ik heb sinds een paar dagen last van een branderige/pijnlijke tepel. De tepel zelf ziet er rood uit maar verder geen rare dingen ontdekt. Wat kan dit zijn? Ik dacht eerst het ligt aan mijn huispak (eentje van dat fuweelstof) die ik 'savonds meestal aantrek en dan doe ik mijn BH alvast uit. Ik heb daaronder geen t-shirt aan? Op zich is het wel zachte stof. Herkent iemand dit? Mocht ik er de komende dagen nog last van hebben dan ga ik even naar de huisarts maar ik was benieuwd of het herkenbaar is. Ik herken het wel van de keren dat ik zwanger was maar dat is helemaal niet aan de orde. Ik ben een week geleden ongesteld geweest dus dat is het ook niet. Weet iemand wat het kan zijn? Al googlend kom ik ook niet echt verder.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
koentje

koentje

13-01-2013 om 09:46

Dan zou

je op zijn minst ook een beetje last moeten hebben van de andere tepel. Op naar de huisarts!

Wentel

Wentel

13-01-2013 om 10:21

Koertje

Ja dat is ook zo al is de andere borst altijd al gevoeliger geweest. De pijn zit er nog steeds Het voelt alsof er een kleine ontsteking zit. De tepel is ook steeds hard. Ik ga morgen iig bellen voor een afspraak. Bah niks aan zulke dingen Ik haal me altijd van alles in mijn hoofd.

Bedankt voor je reactie .

Koffiekop

Koffiekop

13-01-2013 om 13:59

Kan het niet gewoon...

.. dat je tepel schraal is, vanwege het koudere weer? Dat heb ik soms weleens. Ik zou het in eerste instantie flink vet houden, met vaseline of zo. En als dat na een paar dagen niet helpt, pas naar de huisarts gaan.

Wel

Ik zou wel direct even naar de huisarts gaan als het morgen nog niet over is.

Wentel

Wentel

13-01-2013 om 14:20

Tja

Ik ga morgen wel even bellen want ik haal me altijd van alles in mijn hoofd. Ik heb mijn borst even goed gevoeld maar die voelt verder soepel aan. Ik voel verder geen gekke dingen. Het branderige gevoel voel ik nog steeds en dan alleen in de tepel die ook wat rood is.

Wentel

Wentel

13-01-2013 om 14:22

Vraag over vet houden

Ik heb op dit moment alleen zwitszalf
in huis. Kan dat ook?

Just in case

Weet je zeker dat het geen spruw is?

Wentel

Wentel

14-01-2013 om 10:23

Op dit moment

bijna tot geen last? Mijn man heeft gisteren nog even gekeken en die zei dat het er erg droog en schraal uitziet.

Genista, mijn jongste is 7 jaar maar de pijn voelt wel hetzelfde als destijds met het geven van borstvoeding. Wat toen niet zo goed ging. Ik kijk het nog even vandaag en morgen aan. Mocht het terugkomen dan ga ik de huisarts bellen. Bedankt voor de reacties!

Schimmel?

Klinkt als een schimmelinfectie. Net als spruw, maar je kunt het vast ook krijgen als je geen bv geeft. Hup even naar de huisarts ermee.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.