Home » Forum » Pijnlijke tepel 0

Pijnlijke tepel

Ben jij al begonnen met seksuele opvoeding?

Of wil je weten hoe je dit kunt aanpakken? Deel jouw ervaringen hier!

10 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Wentel
Pijnlijke tepel

Hallo allemaal,

Ik heb sinds een paar dagen last van een branderige/pijnlijke tepel. De tepel zelf ziet er rood uit maar verder geen rare dingen ontdekt. Wat kan dit zijn? Ik dacht eerst het ligt aan mijn huispak (eentje van dat fuweelstof) die ik 'savonds meestal aantrek en dan doe ik mijn BH alvast uit. Ik heb daaronder geen t-shirt aan? Op zich is het wel zachte stof. Herkent iemand dit? Mocht ik er de komende dagen nog last van hebben dan ga ik even naar de huisarts maar ik was benieuwd of het herkenbaar is. Ik herken het wel van de keren dat ik zwanger was maar dat is helemaal niet aan de orde. Ik ben een week geleden ongesteld geweest dus dat is het ook niet. Weet iemand wat het kan zijn? Al googlend kom ik ook niet echt verder.

koentje
Dan zou

je op zijn minst ook een beetje last moeten hebben van de andere tepel. Op naar de huisarts!

Wentel
Koertje

Ja dat is ook zo al is de andere borst altijd al gevoeliger geweest. De pijn zit er nog steeds Het voelt alsof er een kleine ontsteking zit. De tepel is ook steeds hard. Ik ga morgen iig bellen voor een afspraak. Bah niks aan zulke dingen Ik haal me altijd van alles in mijn hoofd.

Bedankt voor je reactie .

Koffiekop
Kan het niet gewoon...

.. dat je tepel schraal is, vanwege het koudere weer? Dat heb ik soms weleens. Ik zou het in eerste instantie flink vet houden, met vaseline of zo. En als dat na een paar dagen niet helpt, pas naar de huisarts gaan.

j@ost
Wel

Ik zou wel direct even naar de huisarts gaan als het morgen nog niet over is.

Wentel
Tja

Ik ga morgen wel even bellen want ik haal me altijd van alles in mijn hoofd. Ik heb mijn borst even goed gevoeld maar die voelt verder soepel aan. Ik voel verder geen gekke dingen. Het branderige gevoel voel ik nog steeds en dan alleen in de tepel die ook wat rood is.

Wentel
Vraag over vet houden

Ik heb op dit moment alleen zwitszalf
in huis. Kan dat ook?

Genista
Just in case

Weet je zeker dat het geen spruw is?

Wentel
Op dit moment

bijna tot geen last? Mijn man heeft gisteren nog even gekeken en die zei dat het er erg droog en schraal uitziet.

Genista, mijn jongste is 7 jaar maar de pijn voelt wel hetzelfde als destijds met het geven van borstvoeding. Wat toen niet zo goed ging. Ik kijk het nog even vandaag en morgen aan. Mocht het terugkomen dan ga ik de huisarts bellen. Bedankt voor de reacties!

Triple
Schimmel?

Klinkt als een schimmelinfectie. Net als spruw, maar je kunt het vast ook krijgen als je geen bv geeft. Hup even naar de huisarts ermee.

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.