Home » Forum » Scheurtje in elleboog

Scheurtje in elleboog

2 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Brekebeen
Scheurtje in elleboog

Ik lees hier boven over wat de fysiotherapeut zei bij een gekneusde enkel en ik wil even checken wat mijn arts tegen mij zei.
Ik ben 3 weken geleden gevallen en ik heb een scheurtje in mijn elleboog. In eerste instantie zeiden ze dat ie gebroken was en kreeg ik drukverband en een mitella. Na 8 dagen ging ik op controle en toen was het maar een scheurtje en moest het drukverband er af en mocht ik ook geen mitella meer. Ik moest de arm zoveel mogelijk gebruiken maar ik mag hem niet belasten en niet duwen en wringen. Het fijne is dat mijn hand nu niet meer dik is want dat voelde heel onaangenaam maar zo zonder iets voelt een beetje eng. Net alsof het binnen in los zit. Dat drukverband voelde fijn stevig aan. Maar het zou beter zijn voor de spieren om het zonder verband te doen.
Mijn vraag is: zijn dit adviezen die altijd zo gegeven worden? Zou een fysiotherapeut wat kunnen betekenen? Ik probeer elke dag op de hometrainer te fietsen om mijn conditie een beetje bij te houden en ook om van mijn valangst af te komen. Zou het kwaad kunnen om dan iets om die elleboog heen te doen want bij het fietsen doet ie behoorlijk pijn. En wat dan?

P
Tja

Bij een gebroken arm moet je het alleen met een mitella doen, niets geen verbandje... Gewoon omdat dat niet kan.

Onderwerp gesloten

Wat leert je kind in groep 1?

En dit is wat je kind al moet kunnen voor hij naar groep 1 gaat: lees het hier.