Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Emmawee

Emmawee

13-04-2011 om 22:52

Thmpd

Ik kreeg deze link http://www.savenaturalhealth.eu/ toegestuurd door een verontwaardigde geliefde en kan er eigenlijk niet iets redelijks over vinden op het wereldwijde web.
Als ik het goed begrijp moeten alle middeltjes die claimen een medicijn te zijn, dezelfde procedures doorlopen als andere (enge! chemische!) medicijnen. Prima idee, lijkt me. Maar weet iemand hoe het precies zit?
Groetjes, Maw.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Pluk53

Pluk53

14-04-2011 om 09:52

Grappig

blijkbaar is er een kettingmailactie aan de gang. Kreeg zelf gisteren ook een mailtje.
Zie DF" target="_blank" rel="nofollow">http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=OJ:L:2004:136:0085:0090:NLDF voor de Nederlandse tekst van de “directive”.
En http://en.wikipedia.org/wiki/European_Directive_on_Traditional_Herbal_Medicinal_Products voor wat achtergrondgegevens.
De wet is al 7 jaar geleden aangenomen, en de leveranciers/fabrikanten hebben al 7 jaar de tijd gekregen om aan de richtlijnen te voldoen.
Lees over de veiligheid van kruidenmengsels ook eens: http://www.kwakzalverij.nl/1300/De_veiligheid_van_kruidenmiddelen ( en ook de overige artikelen waarnaar op deze pagina verwezen wordt)
Ik persoonlijk ben wel blij met deze maatregel van de EC.

Emmawee

Emmawee

17-04-2011 om 21:22

Dank pluk!

Helder verhaal.
Maw.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.