Home » Forum » 25 jaar getrouwd 0

25 jaar getrouwd

19 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Hanny61
25 jaar getrouwd

Binnenkort zijn man en ik 25 jaar getrouwd.We hadden het plan om dit redelijk groots te vieren, maar ik ben helaas ernstig ziek geworden, waardoor dit nu niet door kan gaan.
Toch wil ik dit heugelijke feit niet zomaar voorbij laten gaan en wil ik er toch aandacht aan besteden. In verband met mijn ziekte is uit eten gaan geen optie. Heeft iemand een idee om samen met onze kinderen hier iets mee te doen?

M Lavell
Niet uit?

"In verband met mijn ziekte is uit eten gaan geen optie"
Dat is te cryptisch. Kun je niet eten, of kun je niet uit?
Wat dacht je van een huiskamer concert?
Of een huiskamer restaurant?

margaretha
catering

thuis voor eigen familie iets lekkers laten komen

Tijgeroog
Lastig

Lastig, want ik weet in welk opzicht je ziekte je beperkt, dus wat voor activiteiten wel mogelijk zijn en welke niet. En ook niet of je verwacht weer te herstellen of niet.

Ik zou in ieder geval een (korte) vakantie samen heel waardevol vinden. Qua aangepaste vakanties zijn er volgens mij wel verschillende mogelijkheden.

Hanny61
Uit eten

Gaat niet, omdat ik mensen moet mijden i.v.m kwetsbaarheid/gebrek aan weerstand.
Is het mogelijk om een cateraar te laten komen voor hooguit 8 mensen?

M Lavell
Jazeker

In welke regio zit je.
Waar houden jullie van.
We kunnen helpen zoeken.

wil40
Kleine groep.

Natuurlijk kan dat voor 8 mensen, die cateraar. Je kan ook even binnen lopen bij een goede delicatessenzaak en kijken wat ze daar voor je kunnen betekenen. Vaak kan je daar ook mooi opgemaakte schalen bestellen, zelfs thuis laten afleveren.
Complete maaltijden en/of heerlijke hapjes.

25 jaar getrouwd, alvast gefeliciteerd!

Wam
Foto's

Allereerst: gefeliciteerd! 25 jaar is zeker iets om te vieren. Ook, of misschien vooral wanneer je ernstig ziek bent.

Ik weet natuurlijk niet hoe ernstig ziek je bent en wat je wel en niet kunt, maar misschien kun je met elkaar een paar mooie foto's laten maken, door een professionele fotograaf?
Wat ook leuk kan zijn om te doen met het gezin is foto's uitzoeken van de afgelopen 25 jaar en bijvoorbeeld een fotoboek samenstellen. Met elkaar herinneringen ophalen op die manier en ook concreet bezig zijn.
Verder ken ik een Humanistisch raadsman (ja, zo heet dat) die ook wel eens vieringen doet. Een kleine ceremonie. Terugkijken, wat vieren we en vooruit kijken. Een gedicht of verhaal erbij en een gesprek waarin iedereen even aan bod komt. Dat klinkt misschien zwaar, maar het kan ook heel luchtig en het kan een mooie gezamenlijke ervaring zijn.

Ik heb geen idee of dit bij jullie gezin past. Iets meer informatie kan wel helpen.

M Lavell
Traiteur

Zoek op traiteur. Of restaurateur. Kijk ook op thuisbezorgd.nl, er zijn ook deftige restaurants die hun maaltijden laten bezorgen.
Bel je favorite restaurant, leg het probleem voor en vraag of ze wat kunnen doen.

Wam
Ja!

Als je gewoon kunt eten en daar plezier aan beleeft, dan zou ik daar zeker voor kiezen. Dat blijft toch de beste manier om dingen te vieren.

Hanny61
Wat een goeie ideeen al!

En dank voor de felicitaties.
Ik zit midden in het behandeltraject en we hebben goede hoop op herstel. Maar dat moet nog wel even blijken. Daarom wil ik ook graag dit bijzondere moment in kleine kring vieren.
Iets met foto’s vind ik een leuk idee. Helaas heb ik geen haar meer, door de behandeling en schrik ik telkens als ik mezelf zie. Nu foto’s maken spreekt me daarom wat minder aan. Een fotoboek maken van de afgelopen jaren, vind ik wel heel leuk.
Ik heb al gezocht op cateraars, maar daar begint men pas bij 10 personen. Een traiteur is ook een goed idee, ik zal daar eens naar zoeken.

Pennestreek
Gewoon vragen

Als je het uitlegt, denk ik dat er best bedrijven een uitzondering willen maken. En verder is natuurlijk een kostenkwestie, dus als je bereid bent om wat meer te betalen (namelijk voor 10 personen) zullen ze er echt niet moeilijk over doen. Heb je ook nog wat over voor de dag erna :-).

Ook van mij vast gefeliciteerd, en sterkte met je behandeling.

Tijgeroog
Wat mag het kosten? ;-)

Met genoeg geld is alles mogelijk. :-)

Wij hebben na een uitvaart wel eens eten "besteld" bij een goed restaurant in de buurt. We hadden wel zin om goed te eten, maar geen zin om in een restaurant te gaan zitten of om zelf te gaan koken. Dus van te voren gebeld, en dat was geen probleem. Op de afgesproken tijd konden we alles in piepschuim kisten ophalen. Dat was bij een "gewoon" restaurant, afhalen ofzo was daar niet gebruikelijk.

Wat duurder, maar volgens mij ook heel leuk, is om een privé kok aan huis te laten komen. Die regelt alles met boodschappen, koken, afwas etc, en zorgt voor een luxe diner in je eigen huis. Is soms al mogelijk vanaf 2 personen. Even googelen geeft een hoop resultaten, oa Dinna.nl, waar er een aantal verzameld staan, inclusief minimum aantal eters. (Ook catering voor klein gezelschappen vind ik daar trouwens terug)

Alvast gefeliciteerd en heel veel sterkte met je verdere behandeling en herstel!

Kaaskopje
Laat anderen het werk doen!

Allereerst sterkte met alles waar je in bent beland. Ik hoop voor je dat de verwachtingen positief zijn.

Als het budget niet groot is, kan iedereen eten meenemen en muzikale talenten hun instrument. Als je budget rianter is, zou ik voor catering kiezen.

Watervrouw
Maak het extra feestelijk

Denk ook aan bloemen op tafel, dat kan zo duur of goedkoop als je maar wil. Verder champagne, of prosecco of kinderbubbels. En als een diner te lang duurt of als dat moeilijk te bestellen is zou je ook voor schalen met hapjes en of sushi kunnen gaan. En bij de koffie likeuren en luxe bonbons.

Waar ik vooral op zou letten is dat het niet te lang gaat duren anders ben je na afloop stuk en dat zou jammer zijn. Van harte gefeliciteerd overigens!

angel3
Thuiskok

Wij hebben weleens een diner gedaan met thuiskok. Die kookt ter plekke heerlijk eten. En serveert het uit. Uiteten in je eigen huis. Veel leuker dan iets bestellen.

Hanny61
High tea

Het wordt een high tea met alleen intimi, zo’n 12 personen, gewoon bij ons thuis. We laten het volledig verzorgen, inclusief servies en bestek. Mijn zoon heeft wat kunnen regelen met het café waar hij vaak komt, dat was een goeie tip!
Het voordeel van een high tea is dat we dit wat kunnen beperken in tijd (van 16.00 tot 18.00 uur), omdat ik wel snel moe word.
Bedankt voor het meedenken.

Kaaskopje
Klinkt leuk en verstandig

Een fijne dag gewenst met je 12 gasten :-).

Wilgenkatje
een mooi moment met elkaar gewenst!

Fijn dat je deze bijzondere dag zo kunt vieren. Het is nu anders dan anders, je beleeft extra hoe kostbaar en kwetsbaar het leven is. Alle goeds gewenst en een voorspoedig herstel.

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.