Home » Forum » 25 jubileum

25-jubileum

WINNEN! 

We geven 3x het boek Eerste Hulp Bij Kinderen weg: zo doe je mee!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Oudje
25-jubileum

O help, we komen er net achter dat we komende zomer 25 jaar getrouwd zijn. Nu moeten we bedenken of we daar iets mee willen en wat dan. We zijn niet zo van de feesten, ook verjaardagen gaan hier redelijk geruisloos voorbij. Niet toen de kinderen klein waren natuurlijk, toen vond ik het echt leuk om daar een feest van te maken met alles erop en eraan, familie vrienden buren, de hele mikmak. Maar voor onszelf zo in het middelpunt, neuh.
Nou is een 25 jarig huwelijk natuurlijk iets anders dan zomaar een verjaardag. Kunnen we het maken om niks te doen, en willen we dat eigenlijk wel? We zijn nog steeds heel erg blij met elkaar, we zijn maatjes en we hadden ons beiden niets anders gewenst, dat zeggen we ook regelmatig tegen elkaar. Daar ligt het dus gelukkig niet aan. We hebben 2 kinderen, 1 met aanhang.
Dus nu? Gezin, familie, nog ruimer? En wat?
Wegens totaal gebrek aan fantasie en organisatietalent hoop ik op flitsende ideeën van hier!

Klaartje
Wat wij deden

Wij hebben een feestje gegeven voor familie en vrienden. We hadden een zaaltje afgehuurd en een cateraar ingeschakeld voor het eten. Een buurmeisje stond achter de bar (met hulp van zoon, want die kan dat toch niet laten) Bij ons is het wel zo dat bij eten klaarzetten, af- en opruimen iedereen een handje helpt. Wij hadden een geweldige avond. De laatsten "rolden" om 4 uur smorgens de zaal uit:)

Ik ken ook mensen die het alleen met het gezin vierden, met een etentje of een reisje. Dat kan ook natuurlijk. Heb je een grote tuin? Dan kan je een informele bbq geven voor familie of wie je erbij wilt hebben. Een weekendje weg met het gezin kan natuurlijk ook. Als je familie niet te groot is kan je bijv ook naar een pretpark of dierentuin met z'n allen.
Klaartje

Mamvantwee
Reisje

Ja joh, dat grote feest hoeft niet als je er zelf geen zin in hebt. Ga lekker met kinderen en aanhang een weekend of weekje weg. Dan heb je er zelf het meeste plezier aan.

reina
Heel simpel

Wij 'vierden' het vorige zomer heel simpel, maar we hadden een superdag: we waren beiden vrij en gingen samen de hort op, onze hobby is tuinieren, we zijn in Friesland tuinen wezen bezoeken. Picknickmand mee, onderweg in het grasland samen gepicknicked. Toen we thuis kwamen had zoonlief (= kok) heerlijk gekookt en hebben we daar met z'n 5-en ( wij, zoon, dochter + schoonzoon) van genoten. Ik word nog blij als ik aan die dag terugdenk ( het weer werkte ook fantastisch mee!)

Oudje
Ja

dat klinkt leuk Reina! Overdag iets naar eigen keus met z'n tweeën en 's avonds met gezin. Toch aandacht voor de gebeurtenis maar niet te grootschalig.
Een feest, oew, dat moet dan weer bedacht en georganiseerd en wordt het dan wel leuk en wie nodig je uit, nee, stress.
Ik heb ook gedacht aan een klein reisje voor vijf maar daar zie ik tegenop. (schaamrood.) Tonny heeft hier eens verteld over de bruiloft van haar kind en dat schoonfamilie een heel anders soort familie was dan zijzelf. Ik moest daar om lachen want hier is het andersom. Aanhang komt uit een grote villa in een peperdure gemeente en wij wonen in een vinexrijtje. De reisjes zijn daar heel gewoon en daar horen dan ook dure hotels en restaurants bij enzo. Ja, hoe oud moet je worden om je daar niks van aan te trekken? Ik hoop maar dat de aanhangfamilie als ik ze ooit ga leren kennen net zo aardig is met net zo'n groot hart als Tonny.

Onderwerp gesloten

Dit moet je weten over mondkapjes!

Belangrijke informatie over mondkapjes: Lees het hier.