Home » Forum » 3d films altijd zo duur

3d-films altijd zo duur?

Is een reisverzekering ook nodig in Nederland?

En kun je geld terugkrijgen bij annuleren door corona? Lees het hier!

5 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
pieternel
3d-films altijd zo duur?

Gisteren ben ik voor het eerst van mijn leven met de (3) kinderen naar een 3d-film geweest. Leuk, dat dit kon in de buurt, leuk uitje voor de film. Alleen bij de kassa was het even erg schrikken: voor 4 personen 42 euro. Dit was 10,50 per kaartje, matinee, alleen voor de entree. Dat gaan we niet snel nog een keer doen.
Is 3d altijd zo duur? Dan snap ik nu waarom onze bioscoop zo snel een 3d-zaal in orde had.

Janeway
Goedkoop

Ik rekende vorige week vrijdag voor shrek (3d ned) 60 euro af voor 5 personen. Waarvan 3 kids. Voor de kinderen was er een verrassingspakketje bij met een pakje sap, zakje chips en een super spek. Het was trouwens ook een matinee voorstelling. Maar ik viel dus ook zowat achterover.. Mennnn te duur zeg. Oh hier is geen speciale zaal voor 3d films. We mochten wel het brilletje houden. Maar ja daar hebben we er nu een kleine verzameling van.

Temet
Wel duurder ja

Ik zag dat hier in Amsterdam in de Pathebioscopen inderdaad een toeslag (2,5o meen ik) wordt geheven als het een 3D-film is. En daar is Amsterdam vast niet uniek in. Dus ja, het is duurder.

Groeten,

Temet

vlinder72
Wow

Dat is echt duur zeg. Ik ben afgelopen dinsdag met mijn kinderen naar de 3D voorstelling geweest van Shrek. Wij waren voor 4 personen 31 euro (inclusief parkeerkaartje) kwijt, zakje m&m's erbij a 1 euro per zakje en klaar waren wij. Wij zijn naar cinemec in Ede geweest. Ik zag namelijk wel dat de film daar een stuk goedkoper was dan een 3D film in Amersfoort. Het scheelde ruim 4 euro per kaartje. Echt belachelijk veel. Zeker omdat de bioscoop in Ede echt heel mooi is.

Ise
Ede

Ook wij waren dinsdag in Ede (18.15 uur). Voor mij had de film alleen niet 3D hoeven zijn. Ik word stapelgek van die bril op mijn neus. Ik draag zelf ook een bril (heb geen lenzen meer) en daar moet die 3D bril dan overheen.Maar verder: leuke film!

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.