Home » Forum » 3d hairstroke techniek

3d hairstroke techniek?

6 berichten / 0 nieuw
Nieuwste reactie
Lynna
3d hairstroke techniek?

Heeft iemand iets aan haar wenkbrauwen laten doen met de 3d hairstroke techniek?
Ik heb volgende week zaterdag een afspraak bij Nouvelle Esthetique in Haarlem en krijg opeens de zenuwen erover. Wat als het helemaal niet mooi wordt? Heeft iemand ervaring met die salon? En/of met die techniek?

dirksmama
Klnkt eng

wathoudt het in vredesnaam in?

Vic
Dirksmama

Dat moet je gewoon even googelen. Het ziet er heel eng uit ;-) Ze maken met een mesje krassen in je huid en daar smeren ze pigmenten in. Zo lijkt het net of je echte wenkbrauwen hebt, i.t.t. een potloodlijntje wat je zelf trekt.

Lynna
Gedaan en mooi

Ondertussen heb ik het laten doen. Inderdaad, ze maken met een mesje krassen in je huid waarin ze pigment smeren. Ik heb het afgelopen zaterdag laten doen en de eerste dagen zag je eerst mijn wenkbrauwen aankomen en dan kwam ik pas:-) Zo fel en hard waren ze. Nu begint dat weg te trekken, zien ze nog wel wat rood. Ik heb goede hoop dat ik met een paar dagen prachtige wenkbrauwen heb. Die dan in ieder geval een jaar mooi blijven. Ik ben benieuwd!

Annelies B.
Klinkt mooi ...

Lynna, naar aanleiding van jouw berichtje gaan zoeken op internet. Het ziet er goed uit, al klinkt het een beetje griezelig, die sneetjes ....
Vind het op dit moment nog te prijzig, maar een paar mooie wenkbrauwen daar droom ik wel van. Wie weet ...
Geniet van je "nieuwe" wenkbrauwen!

Lynna
Vakantieveiling

Hallo Annelies,

de normale prijzen ervoor kan ik ook niet betalen:-( Maar dit heb ik gedaan via vakantieveilingen en zo was ik echt heel veel goedkoper uit!

Onderwerp gesloten

Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat?!

Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.